112 kørere klar til start ved Rotax Winter Cup

Campillos Karting i sydspanien nær Malaga lægger igen i år asfalt til Rotax Winter Cup

En enkelt dansker til start

De 112 kørere er fordelt på 3 klasser – Junior, Senior og DD2 – og der er en enkelt dansker i blandt. Den danske kører er Tobias Holm, som for første gang stiller op i DD2 klassen for RS Competition. For Tobias bliver det den første Rotax Winter Cup, mens han dog tidligere har deltaget i Rotax Max Euro Challenge i både Junior og Senior kategorien og dermed kender til den hårde konkurrence. Det er dog hele 16 måneder siden Tobias sidst har kørt gokart, så det er en stor opgave der venter ham denne weekend.

5 kørere til start for RS Competition

RS Competition er udover Tobias også repræsenteret med 4 andre kørere fra Tyskland og Sverige. Disse kørere er tyske Andreas Estner (#28) og svenske Hugo Andersson (#39) i Junior og tyskerne Marcel Schirmer (#619) og Marius Rauer (#626) i DD2.

RS Competition har tidligere gode erfaringer med Campillos banen, hvor de bl.a. sidste år var tæt på at køre med om sejren i DD2, men endte på en flot 4. Plads. Dengang med danske Michael E. Christensen bag rattet, som desværre ikke er på gridden i år. Teamchef Robert Schlünssen håber naturligvis at teamet igen i år kan være med helt i front.

Følg løbet via Live Timing og Live Stream

Du kan følge løbet med livetiming fra torsdag via dette link: Live Timing

Og fra fredag kan du se Live Stream af løbet på RGMMC Media: http://www.rgmmcmedia.com

Scroll til toppen