160 kørere til Rotax Nordic Championship

Midjysk Kartingbane lægger asfalt til årets nordiske Rotax Mesterskab den 7-8. august. Der er lagt op til meget tæt race i både mini, junior, senior og DD2.

Det er det femte Rotax Nordisk Mesterskab der afvikles, og løbet er allerede blevet en tradition. Rotax klasserne er vokset betydeligt, og standarden blandt kørerne har i mange år været meget høj.

At standarden er og har været høj, kan blandt andet ses ved de mange danske Rotax kørere,  der i flere år har deltaget i Rotax EM serien. Her har danskerne hentet rigtig mange gode placeringer. Danskerne har også deltaget i alle 10 Rotax VM’er og også her hentet mange fine placeringer. Det gør, at der virkelig er lagt op til nogle spændende dyster i alle klasserne.

For mange Rotax kørere er dette løb årets højdepunkt og der vil blive hård kamp om de eftertragtede titler. Der køres i klasserne Rotax Mini – Rotax Junior – Rotax Senior / Master / XL – Rotax DD2 / Master / XL.

Midtjysk Karting bane åbner fredag den 6. august med træning fra kl. 13.00. Derefter er der licenskontrol og registrering  af grej. Lørdag åbnes med licenskontrol og registrering for de kørere der ikke nåede det fredag. Derefter er der træning og ved middagstid starter tidtagningen for alle klasserne. De første indledende heats for alle klasserne bliver herefter afviklet.

Søndag starter med “warm up” og derefter forsætter man med indledende heats samt opsamlingsheats.

Ved middagstid ruller pre-finalerne af sted for derefter at blive fulgt af de afgørende finaler.

Rotax Nordic Championship 2010 har alle forudsætninger for at blive et forrygende race, der bliver mindst lige så godt og spændende, som ved de foregående fire mesterskaber.

Vi ses på Midtjysk Karting Bane i weekenden 7 – 8 august 2010.

Se tilmeldingerne, tillægsregler og info på www.drmc.dk.

Scroll til toppen