3 x Maranello sejr i København

Dennis Petersen, Benjamin Kristiansen og Martin Jessing – alle 3 Maranello kørere – tog sig af de første tre pladser til DM i National A. Inden da var vinderen af tidtagningen, Ronnie Guldmann blevet udelukket fra løbet for ikke at respektere et sort flag.

Her er Dennis Petersen på podiet til Super Kart i Thy. Hold øje medKarting i Billederfor billeder fra DM i Nat. A.

Der var 31 deltagere i årets DM i National A, som blev kørt på Københavns Gokartbane i weekenden 4. og 5. juni. Der skulle også have været DM i Old Boys, men det blev aflyst på grund af for få tilmeldinger – kun 6 kørere var rettidigt tilmeldt.

LUG var meget effektive med løbsresultater, der løbende blev lagt på nettet – alle resultater kan ses pålug-kbh.dk.

Ronnie Guldmann, Rasmus Haugaard og Rune Christensen var de tre hurtigste i tidtagningen. Efter 2 kval. heats og 4 finaleheats, hvor det samlede pointantal for alle 4 finaleheats var afgørende for DM, var det dog tre andre, som tog podiepladserne.

Top 5 i DM National A blev

1. Dennis Petersen, TMSK, Maranello/Maxter
2. Benjamin Kristiansen, KKK, Maranello/Vortex
3. Martin Jessing, TMSK, Maranello/Maxter
4. Rune Christensen, KKK, CRG/Maxter
5. Jan Christensen, VKK, Tony/Vortex

De 5 i toppen kom dog ikke sovende til deres placeringer!

Ronnie Guldmann havde startproblemer i første heat. Da feltet blev stoppet med rødt flag, var der en anden kører, som hentede værktøj til Ronnie. Det må man ikke og Ronnie fik det sorte flag og skulle udgå af heatet. Af uvisse årsager respekterede han ikke det sorte flag, og endte derfor med at blive udelukket for hele løbet – ret ærgerligt!

Rasmus Haugaard blev 2’er i første kval. heat og 1’er i andet kval. heat. men i første finaleheat fik han problemer og sluttede som nr. 28. Han vandt dog heatet efter, men måtte så “nøjes” med en 7. plads og en 15. plads i de sidste to heats. Han blev derfor samlet nr. 7.

Rune Christensen var til gengæld meget stabil, med placeringer som 2, 1, 2, 4, 4 og 4. Det gav en samlet 4. plads.

Åbent løb for Pop 2

Der blev også kørt åbent løb for Pop 2 klassen. Her var der 17 tilmeldte – der plejer at være ca. 30 til de større løb. Især de 4 forreste kørere skilte sig ud – selvom der imellem dem blev byttet lidt rundt undervejs.

Jack Thomsen blev nr. 3 i tidtagningen, men vandt herefter alle 4 heats og den samlede sejr.

Jacob Nørtoft blev nr. 2 i tidtagningen, men problemer i første heat fik ham ned på en 15. plads, så han måtte bruge de næste heats på at køre sig op igen. Efter en 7. en 3. og en 2. plads kunne han sikre sig den samlede 2. plads.

Jannick Thomsen blev nr. 4 i tidtagningen og nr. 7 i første heat. Herefter gik det bedre med placeringer som nr. 3, 4 og 3 – og altså nok til en samlet 3. plads.

Dennis Lind, som i år mest har kørt Cadett i Belgien, vandt tidtagningen, og tog derefter 3 andenpladser. En fjerdeplads i sidste heat var dog nok til at han måtte “nøjes” med en samlet 4. plads.

Nabil E. Nielsen tog sig af 5. pladsen efter tæt kamp med Nicklas V. Olsen, som sluttede på 6. pladsen.

Se alle resultater på lug-kbh.dk

Scroll til toppen