7 danskere til Winter Cup på South Garda

Sæsonens første store europæiske løb køres på South Garda banen i Italien den 18. – 20. februar. 7 danskere er med til løbet.

Nogle af kørerne har allerede deltaget i løb både i Tyskland og Italien, men det er som om sæsonen først starter for alvor med Winter Cup i South Garda.

De danske deltagere i år er (ifølge deltagerlisten):

Formula A
Joachim Stephansen, CRG Holland
Nikolaj Bøllingtoft, Parolin Motorsport

Der er 89 tilmeldte i Formula A

ICA
Andreas Fassberg, Zanardi
Julian Mengers, Ingemann Racing / Trulli

Der er 145 tilmeldte i ICA

ICA Junior
Marco Sørensen, Ricardo Frezza (I)
Michael K. Christensen, PDB Racing Team
Johan Jokinen, Ward Racing

Der er 111 tilmeldte i ICA Junior

Joachim Stepansen kører fortsat for CRG Holland, mens Nikolaj Bøllingtoft, Julian Mengers, Michael K. Christensen og Johan Jokinen alle er i nye teams i forhold til 2004.

Andreas Fassberg kører sit første løb for Zanardi, som han for nylig har indgået aftale med. Marco Sørensen var meget tæt på en aftale om at køre ICA i det tyske mesterskab med CRG Holland, men efter sigende stiller Marco op i Birel for Gandolfi Teamet igen. På deltagerlisten står Ricardo Frezza som anmelder. Jeg regner med nyt fra Familien Sørensen efter løbet.

Alle deltagere og resultater (når de kommer) kan ses på southgardakarting.it – og selvfølgelig på gokartweb.dk efter løbet.

11 danskere deltog i 2004
Sidste år var der hele 11 danskere til Winter Cup i South Garda. Bedste dansker var Nikolaj Bøllingtoft, som fik en samlet 16. plads i FA finalen. Der er altså plads til forbedringer. Se artiklen om sidste års løb her.

Scroll til toppen