8 danskere klar til World Cup i KF2

De 8 danskere skal konkurrere mod 72 af verdens bedste gokartkørere på den 1.700 m lange bane i Alcaniz, Spanien i weekenden 17-20. september.

Nicolaj Møller Madsen og Michelle Gatting har bl.a. vist deres konkurrenceevne da de blev 1 og 2 i det samlede Tyske Mesterskab 2009.

Lars Sørensen

Mange af danskerne har tidligere i år vist at de kan gøre sig gældende i den internationale elite, så det bliver rigtig spændende at følge danskerne til løbet i Spanien.

Kevin Munkholm (2) vandt tidligere på året EM kvalifikationen og blev nr. 11 ved sidste afdeling af WSK. Nicolai Møller Madsen (10) kørte et utrolig flot EM løb, hvor han med lidt mere held havde endt på podiet.

Maiken Rasmussen havde også rigtig god fart til EM, hvor hun desværre blev kørt over i finalen. Jacob Nørtoft, Jonas Hansen og Lars Sørensen har også vist deres talent til internationale løb, og sluttede alle i top 10 ved Dansk Super Kart. Christina Nielsen har ligget lidt efter de øvrige i placeringerne, men gjorde det rigtig godt til sidste afdeling af WSK.

Så tag et smut til Spanien i weekenden – eller følg med online, og hep på de danske kørere.

Som altid til CIK løbene kan du følge heatene live, se deltagerlister og online resultater påcikfia.com – direkte link her