9 danskere til World Cup den 4-6. september

Andreas Fasberg skal som eneste Dansker i KZ1 kæmpe mod Formel 1 kørerne Robert Kubica og Jaime Alguersuari samt en perlerække af tidens allerbedste gokartkørere. 8 unge KF3 kørere skal prøve kræfter med Nyck De Vries, Carlos Sainz, Danil Kvyat – og resten af verdens bedste juniorkørere.

Her er Andreas Fasberg sammen med Alessandro Manetti efter sejren i Viking Trophy 2009. De håber at gentage successen til World Cup i Italien.

World Cup løbet for KZ1 og KF3 køres på Sarno banen i det sydlige Italien. Her kommer KZ1 kørerne op på en topfart på ca. 160 km/t og kan holde en gennemsnitsfart på ca. 100 km/t.

Andreas Fasberg var for kort tid siden til Italiensk mesterskab på samme bane hvor han desværre måtte udgå fra en 2. plads med en teknisk defekt.

“Nu kender jeg banen godt og ved hvor jeg skal passe på og hvor der er godt at overhale. Desuden er jeg blevet bedre til at starte på de meget bløde dæk – og det er af afgørende betydning at man ikke ‘staller’ i starten” siger en forventningsfuld Andreas Fasberg inden weekendens løb.

78 topkørere til start i både KZ1 og KF3
Der er 78 kørere til start i både KF3 og KZ1. I KZ1 skal Andreas konkurrere med de to Formel 1 kørere Robert Kubica og Jaime Alguersuari. Deltagerlisten i KZ1 tæller en lang række af verdens absolut bedste gokartkørere – heriblandt:

Jonathan Thonon
Marco Ardigo
Davide Fore
Arnaud Kozlinski
Sauro Cesetti
Rick Dreezen
Simo Puhakka
Michael Ryall
Manuel Renaudie
Bas Lammers
Ben Hanley
Oliver Rowland
Alessandro Piccini

– for blot at nævne de profiler, jeg kender mest til. Det bliver uden tvivl meget spændende at følge.

8 danskere til start i KF3
I KF3 er det følgende danskere, der skal præsentere fædrelandet:

Andreas S. Hansen
Jacob G. Nielsen
Kean Kristensen
Kevin Rossel
Christian Sørensen
Jannick Flygenring
Max Klinkby Silver
Jens Elliot WintherDe skal blandt andet konkurrere med Nyck De Vries, Carlos Sainz og Danil Kvyat

Du kan se alle deltagere, resultater og live timing påcikfia.com – direkte link her

Lad os krydse fingre for nogle gode danske resultater i Italien – mens vi andre nyder det gode danske vejr til SM i Rødby og Jysk / Fynsk Mesterskab i Vojens 🙂 

Gokartweb.dk / Torben R.

Scroll til toppen