Michael vinder af DM i Nat. A og Nat. A senior

Michael Kristensen fra GGK vandt DM for National A, mens Michael Kastaniegaard fra HM vandt DM for National A senior. Der var 17 og 10 deltagere i de to klasser til DM løbet, der blev kørt i Korsør den 28-29. august.

Her går starten til et National A heat med Jakob B. Sørensen og Michael Kristensen i forreste række. Foto:Karting i Billeder.

National A – 17 deltagere
Jacob B. Sørensen satte tiden foran Michael Kristensen, Niklas V. Olsen, Thomas Ø. Sørensen og Sebastian Salinas.

Det samlede DM resultat blev fundet ved at lægge pointene sammen for alle 4 tællende heat.

Michael Kristensen fra GGK blev 2er i første heat og vandt derefter de sidste 3 heat, og var dermed suveræn vinder.

Bagved Michael var der mere kamp om pladserne. Kampen endte med følgende 5 kørere i front:

1. Michael Kristensen
2. Niklas V. Olsen
3. Thomas Ø Sørensen
4. Jacob B. sørensen
5. Peter Lundstrøm

Her er 3 glade vindere i National A. Foto Karting i Billeder.

Ud over disse 5 kørere, var der 4 kørere, der prøvede at slutte i top 5 – og dermed viste at de kunne være med helt i front:

Sebastian Salinas blev nr. 6 – 3 point efter Peter Lundstrøm. Sebastian havde en enkelt 5. plads.

Steffen Martin Pedersen fik en enkelt 5. plads, men sluttede nr. 8.

Kevin Høpfner blev nr. 3 og 2 i 2. og 3. heat, men måtte nøjes med en 9. plads, da han blev 9 og 22 i hhv. første og sidste heat.

Jonas Kragekær blev 3er i første heat, men sluttede på en 10. plads.

National A Senior – 10 deltagere
Michael Kastaniegaard, der har været suveræn ved Sjællands Mesterskabet startede også DM løbet med at sætte tiden og vinde første heat. I andet heat måtte han dog lade Kim Hansen køre først over stregen, inden han igen kunne vinde de sidste 2 heat og dermed også vinde mesterskabsløbet med 10 point forspring til Kim Hansen, der bestemt heller ikke kom sovende til sin 2. plads.

De 10 fremmødte National A Senior kørere fik fordelt placeringerne godt imellem sig i de 4 tællende heat.

Slutresultatet i DM for National A Senior blev

1. Michael Kastaniegaard
2. Kim Hansen
3. Lars Jensen
4. Stig Damgaard
5. Tom Nielsen

Her er 3 glade vindere af National A Senior. Foto Karting i Billeder .

Tom tog 5. pladsen med samme antal point som Knud-Erik Kristensen, og fik derfor 5. pladsen, da han sluttede bedst i det sidste heat.

Sammen med DM for National A og National A Senior blev der kørt åbent løb i 4 ROK klasser, der desværre havde ret få deltagere.

Resultaterne af ROK løbene blev som følger

ROK Mini – 7 deltagere

1. Alexander Lindberg
2. Nicolai Sylvest
3. Jan Jønck

Her er de 3 vindere af ROK Mini. Foto Karting i Billeder.

ROK Junior kørere – 8 deltagere

1. Jannick Flygenring
2. Thomas Kronhøj
3. Alexander Müller
Her er vinderne af ROK Junior. Foto Karting i Billeder.

ROK / ROK Heavy – 7 deltagere

1. Allan S. Jensen
2. Martin T. Nielsen
3. Andreas Frahm

Her er vinderne af ROK løbet – og nej, det er ikke taget ved et klubløb i Grindsted 🙂 Foto Karting i Billeder.

Super ROK / Super ROK Heavy1. Casper Brynnum
2. Frits Borgermann
3. Martin Larsen
4. Birk Bundgaard
5. Thomas Douglas

Her er Super ROK vinderne. FotoKarting i Billeder.

Der var god brug for regntøjet til løbet i Korsør.
 Fotos Karting i Billeder.
Du kan se alle resultater på MyLaps.com – og flere billeder fra løbet på Karting i Billeder.