96 kørere til DSK i Grindsted

Efter en lille uges pause, er Dansk Super Kart igen klar til at give den gas. Denne gang er det Grindsted Gokart Bane der er vært for de knap 100 deltagere.

5. og 6. afdeling af Dansk Super Kart køres i weekenden d. 31. – 1. Juni på den jyske hede i Grindsted. Her stiller 96 kørere til start i de respektive klasser, Cadett Mini, Cadett Junior, KF Junior, KF og KZ. Det er også i Grindsted at den første afdeling af DASU Talent Cup for KF Juniorerne sættes i gang, mens det er den sidste og afgørende afdeling for Cadett Mini Cuppen.

Det er Lucas Toft Svensson der fører Cadett Mini Cup med 5 point ned til Rune Kaarsberg på andenpladsen. Viktor Poulsen fik kørt nogle gode point hjem i Vojens, og sammenlagt på tredjepladsen. Det bliver altså en spændende afgørelse for Minicuppen som venter i Grindsted.

Sæsonen er på mange måder blevet skudt rigtig godt i gang, og der er allerede nu blevet leveret meget flot og intim race i alle klasser. Senest besøgte feltet Vojens kartingbane, hvor der virkelig blev kørt noget spændende race, og byttet en smule rundt på de mesterskabsførende. Nu gælder det så Grindsted Gokart Bane, som skal rumme de næsten 100 sultne kørere.

KZ repræsenterer endnu engang det største felt med 25 tilmeldte

Cadett Mini – 18 kørere
Cadett Junior – 21 kørere
KF Junior – 19 kørere
KF – 13 kørere
KZ – 25 kørere

Nogle af de kørere vi bør forvente os meget af på netop Grindsted er bl.a. Kevin Brandsborg. Han var sidste år suveræn vinder af begge Cadett Mini finaler på banen. Han er i år rykket op til Cadett Junior-kategorien og det skal blive spændende at se ham udfolde sig på sin “hjemmebane”. Frederik Vesti og Mads E. Hansen har også vist sig at klare sig rigtig godt på banen, hvor de sidste år begge tog en sejr hver. Der er kort sagt rigtig mange dygtige kørere som har potentialet til at køre nogle gode point hjem til mesterskaberne denne weekend.

Udover Dansk Super Kart, køres der i weekenden også den anden afdeling af EM på den spanske bane Zuera i Zaragoza. Her er syv danske kørere til start. Læs optakten her.

Næste gang der køres Dansk Super Kart er d. 21. Juni hvor det gælder Rødby. Har du brug for at få et overblik over sæsonens resultater indtil nu, så tjek mesterskabsstillingerne og resultaterne ud på MyLaps her.

Det er muligt at følge med i Dansk Super Kart i Grindsted via livetiming her.

Scroll til toppen