DSK1: Sejr til Marc Alexander Reistrup og 2x sejr til Scott Mouro

Første afdeling af DSK løb i denne weekenden af stablen på Rødby gokartbane. 104 kørere var tilmeldt fordelt på 7 klasser: Cadett Mini, Cadett Junior, OK Junior, OK, DASU Junior, DASU Senior og KZ2. Der blev kørt et løb om lørdagen og et løb om søndagen. Efter en lang pause fra DSK efter coronarestriktionerne i sæson 2020, var det med nerver på og følelserne uden på tøjet for de mange af kørerne.

Marc Alexander Reistrup løb med sejren i Cadett Mini’s løb om lørdagen, mens Scott Mouro tog 2 x sejr i Cadett Junior klassen i løbene både lørdag og søndag!

Fordeling af point

Tidtagning og kval heats: 40, 35, 31, 28, 26, 25, 24, 23… point

Prefinale: 80, 70, 65, 62, 61, 60… point

Finale: 100, 85, 75, 70, 67, 66… point

Hurtigste tid i finalen: 10 point

2 x sejr og lørdagens hurtigste finaletid til Scott Mouro

Også i Cadett Junior klassen bestod feltet af 10 kørere. Til gengæld skulle junior feltet både køre løb lørdag og søndag, så der var massere point at hente for de ivrige kørere.

Klassen bød på spændende race, men det var Scott Muoro som var dominerende hen over weekenden: Han tog sejren i finalerne både lørdag og søndag samt den hurtigste tid i søndagens finale! Det var dog ikke helt uden kamp, Scott fik nemlig kamp til stregen fra Romeo Haagh som vandt lørdagens prefinale samt første og andet heat om søndagen. Romeo sikrede sig 2. pladsen i finalen både lørdag og søndag. Magnus Lundstrøm satte søndagens hurtigste finaletid og sikrede sig altså 10 ekstra point samt en tredjeplads. Oliver Fodor Rasmussen sikrede sig 3. pladsen i lørdagens finale.

Søndagens Cadett Junior podium: Fra venstre: Romeo Haagh, Scott Mouro, Magnus Lundstrøm

Marc Alexander Reistrup (næsten) ubesejret i Cadett Mini

Den yngste klasse, Cadett Mini, kørte kun med i lørdagens løb – det var altså her det hele gjalt for de 10 tilmeldte mini-kørere!

Det blev Marc Alexander Reistrup, der løb med sejren i næsten alle heats. I heat to, var det dog Alex Frederichsen, der tog sejren. I samme heat fik Marc Alexander en tidstraf og endte derfor heatet på en 7. plads. Men med en god placering fra 1. heat skulle Marc Alexander starte fra 2. pladsen i prefinalen, som han endte med at vinde.

Med start fra poleposition fra finalen, formåede Alexander at holde hovedet koldt og sikre sig en plads øverst på podiet. Matteis Stigsen sluttede på en anden pladsen og satte finalens hurtigste tid og sikrede sig dermed 10 ekstra point. Sigurd Frederichsen sluttede finalen på tredjepladsen.