Ærgerlig Dansk weekend i Italien

Det startede ellers fornuftigt til 2. afd. af Italian Open Masters i Ugento. Både Michelle Gatting, Nikolaj Bøllingtoft og Michael K. Christensen var fremme i den sjove ende ved tidtagningen, gjorde det godt i kval. heatene, men måtte alligevel nøjes med sekundære placeringer.

I KF3 var Michelle Gatting hurtigste Dansker fra start til slut. Hun blev nr. 12 i tidtagningen, ud af de 71 deltagere. Nicolaj Møller Madsen var næste Dansker på en 17. plads.

Michelle blev 7, 13 og 3 i de tre kval. heat, og gik direkte til finalerne, hvor hun blev nr. 8 i prefinalen, og således var sat helt op til finalen, hvor hun desværre måtte nøjes med en 19. plads. Nicolaj startede desværre første kval. heat med en 33. plads, hvorefter han snuppede en nr. 11 og en nr. 5, og derfor også gik direkte til finalerne. Her udgik han desværre af både prefinale og finale.

Kevin Magnussen er skiftet til P.D.B. Racing team, og er dermed blevet teamkammerat med Michelle Gatting og Michael K. Christensen. Teamskiftet fik dog ikke Kevin længere frem i rækkerne, han blev nr. 23 i tidtagningen, og efter en række dårlige resultater i kval. heat og opsamlingsheat kom han ikke med i finalerne.

Lars Sørensen, der er “i lære” hos Savani Competetion må erkende at læretiden ikke er overstået endnu. Han blev nr. 28 i tidtagningen, herefter klarede han sig fint igennem de to første kval. heats med en 14. og en 15. plads. I tredje kval. heat mistede han desværre koncentrationen, og udgik efter et uheld, så han også måtte i opsamlingsheat. Her blev han nr. 15, og måtte derfor se finalerne fra sidelinien, sammen med Kevin Magnussen. 

I KF2 var Patrick Zenka eneste Danske deltager. Han blev nr. 43 ud af 62 i tidtagningen. Efter placeringer som nr. 14, 29 og 16 i de tre kval. heat, måtte også han i opsamlingsheat, som han ikke kom videre fra.

I KF1 startede Nikolaj Bøllingtoft og Michael K. Christensen tidtagningen som hhv. nr. 9 og 10. Nikolaj tog 3. pladsen i begge sine kval. heats, men mistede desværre det hele i finalerne, hvor han sluttede som nr. 32 og 16. Michael udgik med mekanisk defekt i første kval. heat og blev 5’er i 2. kval. heat. I første finale kørte han sig fra nr. 21 til nr. 7, mens det desværre kun blev til en 13. plads i sidste finale.

I den samlede stilling er Michael bedste dansker med en 6. plads – der er dog 44 point op til Gary Catt på førstepladsen. Nikolaj Bøllingtoft ligger nr. 14 i den samlede stilling.

Du kan se alle resultater på fik.it

Scroll til toppen