Afgørelsens time: WSK Super Master Series 2021

For præcis 11 år siden, stod en dansker øverst på podiet til den første afgørelse af WSK Super Master Series nogensinde! Nicklas Nielsen løb som blot 13-årig med sejren i KF3. Generelt har mange store navne som blandt andet Max Verstappen (2014, KF2), Antonio Giovinazzi (2013, KF2), Callum Illot (2013, KF3) vundet serien, så det bliver spændende, at se, hvem der skal krones som vindere af WSK Super Master Series 2021!

Læs her, hvem af danskerne, der kører med!

Mini

Det bliver en nervepirrende afslutning på WSK Super Master Series i Mini, da den førende spanier Sanabria Christian Costoya blot er to point foran hollandske Rene Lammers! Det bliver nok desværre ikke til nogen danske podiepladser for den samlede serie, men måske er der et par gode placeringer i vente for danskerne Bertram Sachse og Rome Haggh, som kører med i mini-klassen.

OK Junior

Det er ikke helt lige så tæt i toppen i OKJ, hvor Jamaicanske Alex Powell fører med 20 point ned til Bora Ashkay fra Singapore, som har yderligere 36 point ned til russiske Kiril Kutskov. Men intet er afgjort før det bliver viftet med det ternede flag på søndag.

David Walther er den dansker, der er tættest på toppen – desværre ikke nok til en seriepodieplads, men måske en topplacering i weekenden er mulig? Også Julius Dinesen kører med i weekenden, og han har også haft god fart i karten i sidste afdeling af WSK Super Masters.

Julius Dinesen

Jonathan Weywadt kører med, som sit første WSK Super Master løb i denne sæson. Men med en spændende sæson 2020 med gode internationale resultater i bla. Academy Trophy i bagagen, bliver det spændende, at se, hvad Jonathan har at byde på!

Freya Normann kørte også med i Academy Trophy 2020, som repræsentant for FIA Women. Med kun en enkelt sæson på de udenlandske baner, stiller Freya op til sin første afdeling af WSK.

Også både Victor Nielsen og Louis Leveau som kører med denne weekend har international erfaring fra hhv. DKM og som vinder af Winter Cup.

Der er ikke andet at sige, end at det bliver særligt spændende at følge danskerne i OK Junior!

OK

I OK er brasilianske Rafael Camara fuldstændig dominerende med 59 point ned til italienske Andrea Kimi Antonelli.

Af danskere i klassen kører blandt andet Sebastian Gravlund, som har de seneste afdelinger har været med i top-10. Dog er der fra en nuværende samlet 27. plads ikke nogen samlet podieplads i vente, til gengæld er der måske mulighed for en topplacering i denne afdeling.

Sebastian Gravlund

Frederik Lund kører også med har fået et enkelt point med fra de andre afdelinger.

For Mathias Bjerre Jacobsen er det første afdeling af WSK Super Master Series denne sæson, det bliver spændende at se, hvad den tidligere Danmarksmester kan komme op med.

KZ2

Det er første gang denne sæsons WSK Super Master Series at vi har en dansker med i KZ2, nemlig Gustav Krogh. Klassen er lige nu ført af Finske Juho Valtanen, efterfulgt af hollandske Marjins Kremers. Juho fører serien med 43 point ned til to’eren.

Se alle champstands her:

Mini: http://www.wskarting.it/results/MS/2021/Round3/StandingsMINI.pdf?update=1

OKJ: http://www.wskarting.it/results/MS/2021/Round3/StandingsOKJ.pdf?update=1

OK: http://www.wskarting.it/results/MS/2021/Round3/StandingsOK.pdf?update=1

KZ2: http://www.wskarting.it/results/MS/2021/Round3/StandingsKZ2.pdf?update=1

Scroll til toppen