Andreas H. Jensen til First Kart

Efter en 6. plads ved Rotax World Finals i 2009 har Andreas nu lavet kontrakt med First Kart fabrikken, og skal deltage i Rotax Euro Challenge samt Rotax Max Challenge i Danmark i DD2 klassen.

Andreas H. Jensen vandt billetten til Rotax World Finals 2009 i Egypten gennem sejr i den danske Rotax Max Challenge, hvor Andreas kørte i en Jasmin Kart fra Guldborg Racing.

First Kart har med tilbuddet til Andreas valgt at satse mere på Rotax klasserne end tidligere. Samtidig med fabrikskontrakten til Andreas, har First Kart indgået en aftale med Guldborg Racing som i 2010 skal varetage fabrikkens Rotax racingteam aktiviteter i Europa.

For Andreas betyder det, at han samtidig med fabrikskontrakten fortsat vil være en del af Guldborg Racing og, at han trods de nye udfordringer stadig vil være i vante rammer hos Guldborg Racing.

Det betyder også, at Guldborg Racing gennem hele sæsonen har adgang til de nyeste opdateringer på First Karts og First Kart produkter.

Inden sæsonens første race som bliver på banen i Salbris i Frankrig, har Andreas en del testarbejde som skal udføres. Nye rammer skal testes og der skal rapporteres tilbage til fabrikken. Da vejret i Danmark pt. ikke lige er til test, vil det i første omgang komme til at foregå på italiensk grund, hvilket også giver en fordel i kraft af nærhed til fabrikken. Den første tur til Italien er allerede overstået. Her handlede det om underskrift af kontrakten med First Kart og herefter test på South Garda.

Andreas udtalte nede på fabrikken: “Det er fedt, at der bliver gjort så meget for mig. Alt bliver tilpasset til mig og der er ikke overladt noget til tilfældighederne. Jeg føler det som et stort skridt op ad. Det er meget spændende at arbejde med så professionelle folk som ved 100% hvad det hele handler om. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at leve op til den tillid som de har vist mig”.

Efter besøget på fabrikken og hilsen på alle medarbejderne gik turen så til South Garda banen, Her stod den på to dages intensiv test. Den første kart viste sig allerede i dens grundindstillinger at køre rigtigt godt. “Skridt for skridt, som vi fik lavet små justeringer, kom omgangstiderne længere og længere ned. Så jeg så frem til testens anden dag, hvor en anden kartramme skulle testes. Men bedst som jeg gik og glædede mig begyndte sneen at dale ned over South Garda banen.

Al videre test måtte aflyses, og jeg ser nu i stedet frem til uge 8 hvor jeg igen vender næsen mod Italien for at fortsætte arbejdet. Denne gang bliver det i øvrigt med deltagelse af flere af kørerne fra Guldborg Racing som har valgt også at tage tidligt hul på en sæson som tegner til at blive meget spændende”, slutter Andreas af.Her er Andreas H. Jensen sammen med Gianni Bianchi, ejer og grundlægger af First Kars s.r.l.

Presse: Guldborg Racing

Scroll til toppen