Nicolaj Møller Madsen bliver hos Energy

Efter en rigtig god 2009 sæson – bl.a. med Tysk Mesterskab og 5. plads til WSK – har den 16-årige gokartkører testet Formel BMW og Formel Renault, men har valgt at fortsætte endnu et år i KF2.

Det bliver Nicolajs tredje år i samarbejde med det italienske Energy Corse fabriksteam, og teamchef Mick Panigada, som herover ses på billedet sammen med Nicolaj. Foto: Morten Løvdal.

Nicolaj skal køre i KF2-klassen, og deltager så vidt muligt i alle CIK og CKI-løb i år. Det vil sige VM, EM, WSK samt en række løb i USA. Der satses virkelig på Nicolaj Møller Madsen hos Energy Corse teamet i 2010. Nicolaj skal have så meget kørsel som overhovedet muligt, og skal desuden teste forskellige formelbiler med henblik på 2011 sæsonen.

Nicolaj har for nylig startet sæsonen i USA, hvor han deltog i Florida Cup, med rigtig flotte resultater. Efter to måneders sne og minusgrader her i Danmark, var det noget af en omvæltning for Nicolaj at befinde sig i 28 graders varme, og skulle køre på en glohed asfalt på banen i Miami.

Trods varmechok, havde Nicolaj ikke glemt hvordan man kører gokart. Han var hurtigste mand i tidtagningen, og tog en samlet andenplads i finalen – lige bag Scott Speeds søn, Alex Speed. Godkendt!

Nicolajs trofaste mekaniker Morten Løvdal, som har fulgt Nicolaj i mange år – fortsætter også 2010 med Nicolaj og Energy Corse.

20.21- februar køres der igen – denne gang i Europa, og der gælder det Winter Cup i South Garda Italien, hvor hensigten intet mindre er, at vinde.

Presse: Janni Storm

Scroll til toppen