Klar til Winter Cup på South Garda

252 deltagere – heriblandt 20 danskere – er tilmeldt den 15. Winter Cup på South Garda Karting den 19-21. februar. Flere af de danske deltagere har gode chancer for en topplacering.

Christian Sørensen (billedet ovenover) var nr. 5 efter både tidtagning og kval. heats ved Wintercup i 2009, men uheld forhindrede ham i en topplacering. I år har han skiftet Tony Karten ud med en plads i Birels fabriksteam.

Løbet på South Garda er årets første store styrkeprøve for både teams, kørere – og ikke mindst de nye motorer fra forskellige fabrikker.

Der er 109 tilmeldte kørere i KF2, 109 i KF3 og 33 tilmeldte i Super KF. I Super KF bliver det især spændende at følge Nyck de Vries’ debut blandt de allerbedste i verden – han vil uden tvivl gøre alt, hvad han kan for som minimum at slutte blandt de 11 bedste, som han skal i alle sine første 3 løb, for at kvalificere sig til første afdeling af EM for Super KF.

12 danskere i KF2
Blandt de 12 danske KF2 deltagere er der nok størst forventninger til Nicolaj Møller Madsen, Michelle Gatting og Jacob Nørtoft, som tegnede sig for sidste års bedste internationale resultater i klassen. Der er dog ingen tvivl om, at også Bo Sørensen, Thomas Krebs, Lars Sørensen, Jonas Hansen, Jeppe Dahl og Patrik Jensen har tænkt sig at melde sig i kampen om placeringerne.

Max Klinkby-Silver, Niklas D. Knudsen og Niclas Brinkmann får debut i KF2, så det bliver også spændende at følge deres debut.

Se deltagerlisten til KF2 her (pdf)

8 danskere i KF3
Blandt de 8 danskere i KF3, vil jeg umiddelbart forvente mest af Christian Sørensen og Kevin Rossel, som begge har både erfaring og fart til at være med helt fremme, hvis tingene flasker sig for dem. Det er dog et stærkt dansk KF3 hold, der er på deltagerlisten.

Både Nicolas Beer og Lasse Sørensen har vist at de også kan køre stærkt uden for Danmark.

KF3 debutanterne Niklas Nielsen, Nicklas Ingemann, Nicolai Sylvest og Nikolai Nielsen har absolut bevist deres evner i de klasser, de kommer fra, så de bliver også meget spændende at følge.

Se deltagerlisten til KF3 her (pdf)

Ingen danskere i Super KF
2010 ser igen ud til at blive et år uden dansk deltagelse i Super KF, som også i år har et meget stærkt felt af erfarne kørere, kombineret med nogle få unge debutanter.

Se deltagerlisten til SKF her (pdf)

Du kan se mere om løbet, og følge resultaterne online på southgardakarting.it.

Du kan se referat fra sidste års Wintercup her på gokartweb.dk.

Scroll til toppen