Benjamin Kristensen første vinder af ny Nat. A i SM

Der var 22 deltagere til første afdeling af SM i den ny 125 ccm National A klasse. Dermed var det den største klasse til løbet – dog var Futura størst, hvis man tæller XL/OB klassen med var der 28 Futura kørere. De øvrige klasser havde mellem 9 og 12 deltagere.

Benjamin Kristensen gjorde rent bord til 1. afdeling af Sjællands Mesterskabet, da han vandt tidtagningen og alle 3 heats. Foto: Karting i Billeder.

Den nye 125 ccm National A klasse fik en udmærket start med 22 deltagere til første afdeling af Sjællands Mesterskabet i København den 13. april. Benjamin Kristensen fandt sig åbenbart særlig godt tilpas, da han både satte tiden og vandt alle 3 heat.

Lige efter ham blev der byttet lidt rundt på pladserne mellem Daniel Schilling, Nick Madsen, Philip Thøgersen, Thomas Sørensen, Christina Nielsen og Rico Andersen.

Den endelige top 5 i National A blev som følger:

1. Benjamin Kristensen
2. Nick Madsen
3. Thomas Sørensen
4. Daniel Schilling
5. Christina Nielsen

I Futura var det Allan Kronow der gjorde rent bord
Allan vandt også både tidtagning og alle 3 heats, mens der var god kamp om de efterfølgende pladser. Top 5 endte med at blive:

1. Allan Kronow
2. Kristoffer Johansson
3. Martin B. Jakobsen
4. Jacob Fredriksen
5. Jannick Thyrring

Allan Kronow gav fuld gas til SM. Foto:Karting i Billeder.

Kasper Brix Laursen var ellers også rigtig hurtig, og tog en 2. plads i de to første heat, men da han udgik i sidste heat på en 10. plads, var det ikke nok til at komme i top 5.

Top 3 i Futura XL/OB klassen blev:

1. Brian Børger
2. Michael Kristensen
3. Jens Sandager

Nicolas Beer var suveræn i National A Junior med 12 deltagere
Nicolas Beer er en af de erfarne Formel Junior kørere, som netop ikke er gammel nok til KF3, og derfor helt sikkert var glad for DASUs beslutning om at lade kørerne deltage i National A Junior klassen fra de er fyldt 12 år.

Nicolas kvitterede ved at sætte tiden ca. ½ sek. foran nr. 2, og vandt derefter alle 3 heats. På de efterfølgende pladser blev der byttet pladser mellem William Rimkratt, Andreas Friis Larsen, Martin Milving, Frederik Mortensen og Jannick Flygenring. Foto: Karting i Billeder.

Den endelige top-5 placering blev:

1. Nicolas Beer
2. William Rimkratt
3. Andreas Friis Larsen
4. Martin Milving
5. Jannick Flygenring

I Cadett Junior var der 11 deltagere
Kampen om 1. pladsen blev især kæmpet mellem Casper Bonne Petersen og Victor Radsted. Casper trak det længste strå, og vandt to af de tre heats, mens Victor vandt det ene heat.

Her er de glade vindere af den første SM afdeling med de nye 60 ccm Cadett Junior motorer. Foto: Karting i Billeder.

Top-4 i Cadett Junior blev:

1. Casper Bonne Petersen
2. Victor Radsted
3. Magnus Ruud Kjær
4. Oliver Måløe

I Cadett Mini var der 9 deltagere, som fordelte de tre første pladser imellem sig som følger:

1. Thorbjørn A. Jørgensen
2. Peter Bielefelt
3. Philip Gaardbo

Der også plads til en hyggesnak blandt de yngste racerkørere – men tag ikke fejl, når hjelmen er på og visiret lukket, er der stor koncentration også i Cadett Mini. Foto: Karting i Billeder.

/Torben R. gokartweb.dk

Scroll til toppen