Bo Sørensen fører Dansk Super Kart i KF2

Med to sejre og to fjerdepladser i de tællende finaler i weekendens Super Kart afdelinger Grindsted, har Bo Sørensen overtaget førstepladsen i KF2, foran Michelle Gatting, der førte inden løbet i Grindsted.

Her er Bo Sørensen i pitten – med sin mekaniker Philip Thøgersen – klar til en finalestart fra en 2. plads i KF2.

Se Gokartweb.dks billeder fra løbet i Grindsted her(nogle få billeder, der ikke er fra Super Kart har sneget sig ind i galleriet – der er ikke tale om en ny klasse 🙂
Bo Sørensen ny mand i front
Bo Sørensen havde en god weekend på hjemmebanen i Grindsted – resultatet i de tællende finaler blev 2 sejre og 2 fjerdepladser. Samtidig havde Michelle Gatting – som førte Dansk Super Kart før weekendens løb – ikke den bedste weekend, da hun måtte nøjes med placeringer som 8, 10, 3 og 5 i weekendens 4 tællende finaler.

Dermed rykker Bo op på en førsteplads i den samlede stilling, foran Michelle Gatting, Thomas Krebs, Jacob Nørtoft og Kevin Munkholm.

Thomas Krebs kørte meget stabilt hele weekenden. Her er han fuldt koncentreret før søndagens finalestart.

Desværre for Thomas kørte han af banen i lørdagens finale (sammen med Michelle Gatting), og måtte derfor nøjes med en 17. plads. I søndagens finale lå han længe til at vinde finalen – indtil Jonas Hansen fik indhentet og overhalet ham.

Henrik Simonsen har fanget Jonas Hansen i den afgørende overhaling af Thomas Krebs, der gav Jonas finalesejren i søndagens KF2 finale.

Let regn gav ekstra spænding i lørdagens KF2 finale
Lige da KF2 kørerne forlod gridden til lørdagens finale begyndte det at regne let. Det blev aldrig til rigtig regn, men var nok til at give en del kørere problemer med den glatte bane – hvis man kom bare lidt uden for sporet, var risikoen for afkørsel meget stor.

En af de kørere, der havde styr på den fedtede bane i lørdagens finale var Michael Kristensen fra Grindsted, som tog 5. pladsen om lørdagen. Her er han foran Andreas H. Jensen – feltets eneste Jasmin Kart kører.

Lørdagens top 5 i KF2 blev

1. Bo Sørensen2. Jacob Nørtoft3. Kevin Munkholm4. Toke Christensen5. Michael Kristensen

Her er lørdagens KF2 podie.
Søndagens top 5 i KF2 blev
1. Jonas Hansen2. Thomas Krebs3. Kevin Munkholm4. Bo Sørensen5. Michelle Gatting

Her er søndagens vindere i KF2, sammen med Grindsteds præmiepiger.Den samlede top 5 i KF2 efter weekendens løb er1. Bo Sørensen, 765 point2. Michelle Gatting, 761 point3. Thomas Krebs, 759 point4. Jacob Nørtoft, 751 point5. Kevin Munkholm 742 pointSe Gokartweb.dks billeder fra løbet i Grindsted her(nogle få billeder, der ikke er fra Super Kart har sneget sig ind i galleriet – der er ikke tale om en ny klasse 🙂Du kan se hele den samlede stilling på mylaps.com –klik herDu kan se alle resultater fra Dansk Super Kart på mylaps.com –klik her

Grindsted Gokart Klubs faste præmiepiger gennem mange år, har de sidste par år også fungeret som vaskeægte gridbabes til Super Kart løbene i Grindsted – og det gør de rigtig godt – man kan da godt forstå, at de har så mange medlemmer i Grindsted 🙂 Fra venstre er det Mia Billeschou Larsen, Annie Kristensen og Mette Jakobsen Junker.Se artikel om KF3 løbet i Grindsted herSe artikel om KZ2 løbet i Grindsted her/Torben R. Gokartweb.dk – info@gokartweb.dk