Pointlighed i KF3 til Dansk Super Kart

Kean Kristensen og Elliot Winther har begge samlet 764 point i Dansk Super Kart, hvor Christian Sørensen ligger på 3. pladsen med 741 point. Det betyder maksimal spænding før de sidste afdelinger med dobbelt pointgivning.

Kean Kristensen, på billedet her, har en sejr og to andenpladser, mens Elliot Winther har en sejr og en andenplads. Kean er derfor øverst i tabellen lige nu, selvom han har samme antal point som Elliot. Kean kørte et stabilt race i Grindsted, med placeringer som nr. 6, 9, 8 og 6 i de tællende finaler.

Lidt usædvanligt var det præcis de samme 5 kørere der sluttede i top 5 i både lørdagens og søndagens finale – og ud af disse 5 er det kun 2, som er i top 5 i den samlede stilling.Top 5 i Lørdagens KF3 finale blev1. Jannick Flygenring2. Patrick Jensen3. Max Klinkby-Silver4. Nicolas Beer5. Elliot WintherOm søndagen var rækkefølgen blandt de samme kørere følgende1. Nicolas Beer2. Max Klinkby-Silver3. Jannick Flygenring4. Elliot Winther5. Patrick Jensen
Top 5 i den samlede stilling efter Grindsted er1. Kean Kristensen, 764 point2. Elliot Winther, 764 point3. Christian Sørensen, 741 point4. Kalle Andersen, 738 point5. Nicolas Beer, 737 point

Elliot Winther ligger nu nr. 2 i den samlede KF3 stilling i Dansk Super Kart 2009. Elliot hentede 9 point i forhold til Kean, da han blev 7, 5, 6 og 4 i de tællende finaler.

Christian Sørensen, der ligger nr. 3 i den samlede stilling, var stort set hurtigste KF3er på hjemmebanen i Grindsted hele weekenden, men desværre for Christian, har han fortsat problemer med at undgå sammenstød med konkurrenterne. Christian sluttede weekenden med finaleplaceringer som nr. 4, 6, 1 og 14 – og kom derfor ikke på podiet nogen af dagene.

Kalle Andersen indtager 4. pladsen i den samlede stilling. Han havde en lidt blandet weekend i Grindsted, hvor han blev nr. 8, 8, 2 og 7 i de tællende finaler.

Nicolas Beer ligger på en samlet 5. plads i Dansk Super Kart. Nicolas og hans faste mekaniker, Jonas Olesen, havde farten i Grindsted, og det lykkedes Nicolas at komme på podiet begge dage da han blev nr. 5, 4, 7 og 1.
Martin H. Mortensen ligger nr. 6 i den samlede stilling. Han havde god fart på hjemmebanen i Grindsted, men havde også problemer med at klare sig uden om uheld i finalerne. Han sluttede som nr. 10, 11, 9 og 10 i de tællende finaler.
Kasper Larsen ligger nr. 7 i den samlede stilling, og han fik en utrolig god start på løbet, da han klarede sig igennem lørdagens kvalifikationsheats som 1er, så han kunne starte begge lørdagens finaler fra pole position. Det udnyttede han fuldt ud i prefinalen, som han vandt. I finalen fik han en rigtig dårlig start, og sluttede som 7er. Søndag var han knap så langt fremme og sluttede som 5 og 8.
Patrick Jensen, der ligger på en samlet 8. plads havde stor glæde af TK Racings kendskab til Grindsted Gokartbane. Han blev 2, 2, 3 og 5 i de tællende finaler, og hentede dermed rigtig mange point til den samlede stilling.

Dennis Olsen ligger på en samlet 9. plads, efter en weekend i Grindsted, hvor han satte rigtig mange point til. Han blev nr. 22, 16, 12 og 13 – mens han var konstant i top 10 til 1. og 2. afd. i Thy.

Jannick Flygenring havde rigtig god fart i Grindsted, og bortset fra lørdagens prefinale, hvor han måtte indkassere en ærgerlig 20. plads fik han rettet meget op på den katastrofale weekend i Thy, hvor han blev kørt over hele to gange. Jannick vandt lørdagens finale og blev nr. 4 og 3 om søndagen.

Gustav Malja havde pole position til søndagens finaler, men desværre for ham, måtte han nøjes med placeringer som nr. 18 og 8.Gustav ligger nr. 11 i den samlede stilling.Se billedgalleri fra Dansk Super Kart i Grindsted herSe artikel om KF2 løbet i Grindsted herSe artikel om KZ2 løbet i Grindsted herSe alle resultater i Dansk Super Kart på MyLaps.com