Gennembrud for Mathias Lehrmann i KZ2

Mathias Lehrmann, der er i gang med sin 2. sæson i KZ2, har haft god fart hele året. Han kørte et meget stabilt løb i Grindsted, og sluttede søndagen med en flot sejr foran Jan Christensen.

Mathias Lehrmann blev nr. 5, 6, 5 og 1 i de tællende finaler i Grindsted, og ligger nu nr. 4 i den samlede stilling.Hele 9 forskellige kørere fordelte top 5 i hhv. lørdagens og søndagens finale imellem sig. Kun Andreas Fasberg var i top 5 både lørdag og søndag.

5. Frederik Højrup-Hansen, 730 point

Den Italienske GP fabrikskører Gian Cavaciuti ligger nr. 1 i den samlede KZ2 stilling efter en stabil indsats i Grindsted, hvor han blev nr. 6, 9, 4 og 4 i de tællende finaler. Gian har en enkelt sejr fra prefinalen i Thy, og beviser tydeligt at stabilitet er vigtigere end sejre, når det gælder den samlede stilling i en serie som Dansk Super Kart.

Michael Bo Andersen ligger nr. 2 i den samlede KZ2 stilling efter løbet i Grindsted, hvor han blev nr. 16, 3, 1 og 6. Michael fik dermed sin første sejr, og har 2 dårlige resultater med i bagagen.

Andreas Fasberg indtager den samlede 3. plads, og han har også en enkelt sejr, som han fik i finalen i første afdeling i Thy. I Grindsted blev Andreas nr. 4, 4, 9 og 3.

Frederik Højrup-Hansen ligger på en samlet 5. plads. Han mangler stadig at få sin første sejr i år, men i Grindsted fik han 2 andenpladser om lørdagen. Om søndagen måtte han nøjes med en 7. og en 8. plads.

Jan Christensen ligger på en samlet 6. plads – med 726 point – og har den 2. plads han fik i søndagens finale i Grindsted som bedste resultat indtil nu. Jan blev nr. 11, 10 og 29 i de øvrige tællende finaler i Grindsted – så det var en dyr weekend for Jan, der ellers lå øverst i tabellen efter 1. og 2. afdeling i Thy.

Henrik Lilja er absolut ikke blevet langsommere i år end de tidligere år, men for første gang i mange år er han nede på en 7. plads i den samlede stilling – med 725 point. Henrik har ellers 3 sejre og 2 andenpladser, men placeringerne som nr. 33 og 29 i de to prefinaler i Thy trækker hårdt ned, når der ikke må smides nogen af de tællende finaler væk i den samlede stillling.

Her er ‘Fru Lilja’ ved at tage luften på dækkene efter Henriks finalesejr om lørdagen – måske er det Henriks hemmelige våben, med den eneste kvindelige mekaniker i Dansk Super Kart.

Dennis Petersen ligger på en samlet 8. plads – med 708 point – og har også haft god fart, men ikke for meget held i årets første 4 afdelinger af Dansk Super Kart. I Grindsted blev Dennis nr. 7, 29, 3 og 10. I Thy blev han nr. 3, 4 og 2 inden han udgik som nr. 34 i den sidste finale.

Thomas Dam ligger på en samlet 9. plads – også med 708 point. Thomas har også farten, men har fået resultaterne ødelagt af en 34. plads i Thy og en 23. plads i søndagens finale i Grindsted, hvor han ellers blev nr. 3, 5 og 8.

Kasper Dalby er den højest placerede KZ2 debutant på 10. pladsen – med 691 point. Kasper nåede ikke at få trænet ret meget inden det første løb i Thy, hvor han fik at mærke, at KZ2 er en rigtig herreklasse. Her blev han nr. 27, 16, 16 og 9. I Grindsted var han mere stabil som nr. 9, 11, 10 og 11. Det bliver spændende at se hvor meget fart Kasper har fået på til de sidste afdelinger i Roskilde.Alt i alt bliver det en rigtig spændende weekend til 5. og 6. afdeling i Roskilde den 29-30. august. Her gives der dobbelt point i de tællende finaler, så der kan sagtens ske væsentlige rokeringer i den samlede stilling.Se billedgalleri fra Dansk Super Kart i Grindsted herSe artikel om KF3 løbet i Grindsted herSe artikel om KF2 løbet i Grindsted herSe alle resultater i Dansk Super Kart på MyLaps.com