Succes og pokaler til RS Competition

Efter knap så gode resultater til sidste afdeling af Rotax Max Challenge på Als, tog RS Competition revanche til løbet den 27-28. juni på Roskilde Racing Center – med sejr i både junior og senior klassen lørdag.

På billedet ses Nicolai Nielsen på podiet med sin 5. plads i Rotax Max Mini. Foto khj-racing.dk

Teamet havde i hele ugen op til løbet arbejdet med motorerne og havde samtidig testet nye rammer, som Mach 1 fabrikken ugen inden havde leveret, og dette arbejde skulle vise sig at give gode resultater.

Fredagen bød ikke på meget træning, men da teamet allerede lørdagen forinden havde testet på banen, følte de sig klar og de få træninger bekræftede, at teamet var velforberedt. Vejret til løbet var super, og de knap 28 grader gav et godt greb i banen.

Nicolai Nielsen i Rotax Mini klassen viste hele weekenden god fart. Bedst gik det dog om lørdagen, hvor han i tidtagningen kørte anden hurtigste tid, og i finalen sluttede på en 5. plads – dog med 3. hurtigste omgangstid. Om søndagen var han igen hurtig, men et sammenstød kostede ham en podieplads.

Niklas Dall Knudsen var hele weekenden suveræn og tog sejren i Rotax Junior både lørdag og søndag. Han var endda så suveræn, at han begge dage to sejren i både tidtagning, prefinale og finale.
Teamets anden juniorkører, Lasse S. Sørensen, viste rigtig god fart i weekenden og lå om søndagen til en 4. plads, men tabte kæden få sving før mål, men imponerende nok trillede han i mål og mistede kun en placering og fik dermed sin første pokal i Rotax Challenge serien 2009.


På billedet ses Niklas Knudsen i sin føring i finalen. Foto:
 khj-racing.dk

Rotax Senior klassen var udgjort af 32 kørere, hvoraf tre af dem var fra RS Competition: Mikkel Mansa, Nicolai Kristensen og Michael Markussen. Alle tre kørere viste sig i toppen, og lørdag kunne Mikkel Mansa køre i mål som den første og dermed tage sejren i Rotax Max Senior, og Nicolai og Michael kunne køre i mål som henholdsvis nummer 5 og 14. Søndag kunne de alle igen levere gode resultater, og efter prefinalen startede Mikkel Mansa og Nicolai Kristensen som nummer 2 og 3 til finalen. Bedst i finalen var Nicolai på 2. pladsen, derefter Mikkel Mansa på 5. pladsen og Michael Markussen på 11. pladsen.


Mikkel Mansa og Nicolai Kristensen som henholdsvis nummer 1 og nummer 4. Foto:
 khj-racing.dk

En god weekend for RS Competition med 7 pokaler fordelt på 5 kørere.
Teamet ser nu frem til det vigtigste løb i den danske sæson, Nordisk Mesterskab, som igen i år afholdes på banen i Ikast, hvor teamet allerede har titlen som Nordisk mester både i Rotax Junior og DD2, og Vice Nordisk mester i Rotax Senior.Teamets Rotax Mini kører, Nicolai Nielsen, vil den 18. – og 19. juli deltage i 2. afdeling af Benelux Open, som afholdes på banen Ostricourt banen i Frankrig. Han deltog også i første afdeling, som blev afholdt på banen ved Genk i Belgien, og hvor han i flere af finalerne sluttede i top 10.

/ RS Competition – http://www.rs-competition.com/

Generel artikel fra løbet i Roskilde er under udarbejdelse.

/ Gokartweb.dk

Scroll til toppen