Bøllingtoft nr. 4 ved VM

Blandt 48 deltagere til VM for KF1 i La Conga, Italien, startede Nikolaj Bøllingtoft med en 5. plads i tidtagningen, og efter 3 kvalifikationsheats havde han pole position til prefinalen.

Her er Nikolaj Bøllingtoft i gang med at overhale Marco Ardigo. Foto: cikfia.com.

Med 2 sejre og en 2. plads i de tre kvalifikationsheats, så det rigtig godt ud for Nikolaj, der startede forrest i prefinalen. Desværre faldt Nikolaj tilbage på en 8. plads i prefinalen. Fra den svære startposition lykkedes det Nikolaj at køre en flot 4. plads hjem i finalen.

Efter den flotte kvalifikation, kunne Nikolaj godt have fortjent at stå øverst på podiet i finalen, men i den  tætte konkurrence må det sige, at en 4. plads også er et godkendt resultat.

Top 5 i VM for KF1 blev

1. Marco Ardigo, I, Tony Kart / Vortex
2. Libor Toman, CZ, Birel / Parilla
3. Catt Gary, UK, Tony Kart / Vortex
4. Nikolaj Bøllingtoft, DK, Kosmic / Vortex
5. Davide Fore, I, Maranello / Maxter

Desværre ingen Dansk succes i KF2

5 Danskere var med til World Cup i KF2, som blev kørt samtidig med VM for KF1. Kevin Munkholm startede bedst med en flot 5. plads i tidtagningen. Bo Sørensen var næstbedst som nr. 33, herefter kom Daniel Schilling som nr. 60, Dear Schilling som nr. 68 og Mikkel Mac som nr. 70 ud af de 90 deltagere.

Også i KF2 var konkurrencen rigtig tæt og hård. Der var kun knap 3/10 sekund mellem Kevin på 5. pladsen og Bo på 33. pladsen.

At konkurrencen var hård fik Kevin også at mærke i de 5 kvalifikationsheat. Han blev nr. 6 i det ene, men sluttede de 4 andre som nr. 24, 21, 31 og 31. Det betød, at Kevin sluttede meget langt tilbage og hverken han eller nogen af de øvrige Danskere gik videre til finalerne.

Top 5 i World Cup for KF2 blev

1. Flavio Camponeschi, I, Tony Kart / Vortex
2. Oliver Rowland, GB, Tony Kart / Vortex
3. Zdenek Groman, CZ, Maranello / Parilla
4. Loic Reguillon, F, Sodi Kart / Parilla
5. Felice Tiene, I, CRG / Maxter

Du kan se alle resultaterne på cikfia.com

Scroll til toppen