DSK opsummering: 1. og 2. afdeling

Cadett Mini

Cadett mini har i begge afdelinger været den mindste klasse med blot 6 kørere til afdelingen i Vojens og 7 kørere i Barmosen.

Noah Meyer Jøker Eg løb med sejren til den første afdeling, mens det var Tobias Bille Clausen som vandt 2. afdeling i Barmosen.

Samlet set fører Tobias (210 point) dog mesterskabet med blot 5 point ned til Noah. Philip Engbæk indtager tredje plasen i det samlede mesterskab med 190 point, efter en fjerde plads i 1. afdeling og anden plads i 2. afdeling.

Cadett Junior

Cadett Junior udgjorde et noget større felt, med samlet set 20 kørere i de to afdelinger.

Marcus Skjellerup fører mesterskabet med 199 point, mens Elias Olsen ligger på 2. pladsen med 187 point. Marcus løb med sejren i første afdeling, mens han i anden afdeling måtte nøjes med en 8. plads. Flotte placeringer i hhv. tidtagninger, kvalificerende heats og præfinaler er med til at sikre Marcus den, ind til videre, øverste placering i mesterskabet. Det samme gælder for Elias, som har samlet gode point med blandt andet en sejr i Præfinalen i 2. afdeling.

Lige i hælene af Elias, med blot 3 point, ligger Valdemar Aggerholm Kasting (184 point). Valdemar vandt nemlig finalen i Barmosen og sikrede sig også anden pladsen i finalen i Vojens.

1. Marcus Skjellerup
  2. Elias Olsen
  3. Valdemar Aggerholm Kasting
  4. Jonathan Weywadt
  5. Magnus No Løvkvist

OK Junior

OK Junior har heller ikke det største felt, med kun 8 deltagere i Vojens og 9 deltagere i Barmosen.

Julie Feike Friis ligger øverst på mesterskabslisten. På trods af en ærgerlig finale i Vojens, hvor en teknisk defekt resulterede i en sidsteplads i finalen, har Julie stadig formået at samle sig hele 195 point. Dette er blandt andet resultatet af sejren i finalen i 2. afdeling samt i prefinalen i 1. afdeling.

Mickey Magnussen indtager mesterskabets 2. plads med 190 point, som blandt andet blev høstet i første afdeling, hvor Mickey vandt finalen.

1. Julie Friis
  2. Mickey Magnussen
  3. Daniel Träger
  4. Robert Dieringer
  5. Magnus Germansen Daae

KZ2

KZ2 er det største felt med  24 deltagere til første afdeling. Til anden afdeling i Barmosen var dette antal dog skåret ned til kun 10 deltagere.

Valdemar Risom fører, indtil videre, mesterskabet suverænt med hele 212 point, efter at have vundet begge finaler samt prefinalen i anden afdeling.

Kasper Hornstrup Hansen ligger på 2. pladsen med 178 point, mens Nicolai Pedersen ligger på 3. pladsen med 170 point.