Tredje afdeling af DSK

Cadett Mini

Cadett mini var igen det mindste felt med blot seks deltagere.

Noah Meyer Jøker Eg var dominerende allerede fra starten, da han satte tidtagningens hurtigste tid. Succesen fortsatte i de kvalificerende heat, som Noah vandt to af. Det gik dog ikke lige så godt i prefinalen, hvor Noah blev tildelt en 10-sekunders tidsstraf.

I finalen var det Tobias Bille Clausen, som skulle starte fra pole position, efter at have vundet prefinalen. Det holdt dog ikke særlig længe, da Noah overtog førstepladsen allerede på første omgang. Tobias holdt andenpladsen resten af finalen, mens Noah kørte over stregen som 1’er. Philip Egebæk kørte over stregen som 3’er.

Efter weekendens resultater er det stadig Tobias, som fører det samlede mesterskab med 312 point – Noah ligger dog lige i hælene på ham med 310 point.

Cadett mini top-5

1. Noah Meyer Jøker Eg

2. Tobias Bille Clausen

3. Philip Egebæk

4. Oliver Hedegaard

5. Billy Hoffbeck

Cadett Junior

Cadett junior udgjorde et lidt større felt, med 13 deltagere.

Marcus Skjellerup dominerede i Cadett Junior

Marcus Skjellerup startede weekenden af med at sætte tidtagningens hurtigste tid. Men succesen stoppede ikke der: Marcus formåede at vinde samtlige kvalifikationsheat samt prefinalen.

I finalen startede Marcus fra pole position. Denne position formåede han at holde i alle heatets 11 omgange og kørte over stregen med 4 sekunders afstand ned til 2. pladsen.

2. pladsen blev besat af Magnus Nordal Terkildsen, som ellers startede ud med en 5. plads i tidtagningen, men derefter kæmpede sig frem i rækkerne i de kvalificerende heats og placerede sig på 3. pladsen i prefinalen.

Valdemar Aggerholm Kasting havde placeret sig som nr. 7 efter de kvalificerende heats. I prefinalen kørte han sig tre placeringer frem 4. plads, hvorefter han i finalen kørte sig endnu en placering frem til den sidste podieplaceringen som 3’er.

Elias Olsen, som indtil videre ligger 3’er i det samlede mesterskab, endte med en femteplads i finalen, efter at være blevet sat tilbage i feltet i prefinalen på grund af en 10-sekunders tidsstraf. Marcus Skjellerup

Cadett Junior top-5

1. Marcus Skjellerup

2. Magnus Nordal Terkildsen

3. Valdemar Aggerholm Kasting

4. David Valter

5. Elias Olsen

OK Junior

OK Junior udgjorde også et mindre felt, som bestod af kun 9 kørere.

Det var Mickey Magnussen, der vandt tidtagningen med blot 0.028 sekund til andenpladsen, Daniel Träger.

Herefter var det Julie Friis, som også fører det samlede mesterskab, der tog sejren i alle indledende heats samt prefinalen.

I finalen var det altså Julie, som startede fra polepostion. Denne placering blev dog overtaget af Daniel Träger allerede på første omgang. Daniel formåede at holde sin placering i resten af heatet og kørte dermed over stregen som 1’er. Blot 0.4 sekund efter kørte Magnus Germansen Daae over stregen, efterfulgt af Robert Dieringer.

Desværre udgik Julie fra heatet og endte derfor på en ærgerlig 8. plads. Hun beholder dog sin placering som 1’er i mesterskabet.

OK Junior top-5

1. Daniel Träger

2. Magnus Germansen Daae

3. Robert Dieringer

4. Mickey Magnussen

5. Tino Egeskov

KZ2

KZ2 var igen weekendens største klasse med 14 kørere. Her var det Valdemar Risom, der vandt tidtagningen efterfulgt af Michael Engstrøm på 2. pladsen og Lasse Karlshøj på 3. pladsen.

De to første kvalifikationsheat blev også vundet af Valdemar, mens det var Michael, som tog sejren i det tredje kvalifikationsheat.

Rasmus Bornhøft overraskede i det tredje heat, da han kørte sig hele 10 placeringer frem i feltet fra sin startplacering som 14 til en flot 4. plads.

I prefinalen var det Lasse Karlshøj, som tog sejren efter at have kørt sig fem placeringer frem i feltet. Kasper Hornstrup Hansen placerede sig som nr.2 og Andreas Falch som nr.3. Valdemar og Michael var faldet lidt tilbage og sluttede som hhv. 4 og 5’er.

Valdemar Risom er stadig ubesejret i KZ2

Det var altså Lasse Karlshøj, der startede fra pole position, da starten gik i KZ2 finalen. Valdemar Risom overtog dog allerede denne placering på første omgang. Valdemar formåede at holde placeringen resten af heatet og vandt dermed sin tredje sejr i dette års DSK.

Michael Engstrøm sluttede på 2. pladsen, mens Rasmus Bornhøft havde kørt sig fra 11. pladsen og hele vejen frem til 3. pladsen og dermed sikrede sig en podieplacering.

Det var egentlig Andreas Falch, der kørte over stregen som 3’er men grundet en 10-sekunders tidsstraf endte han med en 6. plads.

Det er altså stadig Valdemar, som fører det samlede mesterskab med hele 287 point – 42 point ned til 2’eren, Kasper Hornstrup Hansen.

KZ2 top-5

1. Valdemar Risom

2. Michael Engstrøm

3. Rasmus Bornhøft

4. Kasper Hornstrup Hansen

5. Lasse Karlshøj

Scroll til toppen