Euroteam gentog næsten successen fra 2006

Til DM i Formula A var Michael K. Christensen i en klasse for sig selv, og vandt overbevisende. Kevin Munkholm var flyvende i finalen og tog 2. pladsen. Julian Mengers udgik fra 2. pladsen i starten af finalen, og mistede dermed chancen for igen at slutte i top 3.

Her er de 5 vindere i Formula A, som efter en tæt fight kunne gå hjem med deres velfortjente pokaler.

Det blev i stedet Robert Schlünssen, der kunne køre over målstregen som nr. 3, men da der senere blev nedlagt protest mod at han (og flere andre) havde brudt reglementet ved at køre med tapeafdækning på køleren, blev han diskvalificeret.

Lige efter Schlünssen på 3. pladsen var to kørere udgået inden det ternede flag – først tyskeren Nico Monien, som udgik på 3. omgang, og derefter Nikolaj Rasmussen, som udgik 5 omgange før mål.

Det endelige top-5 resultat i Formula blev dermed:

1. Michael K. Christensen, Gillard
2. Kevin Munkholm, Gillard
3. Michael Sørensen, Maranello
4. Martin C. Bertelsen, Kosmic
5. Philip Wulbusch, Mach 1

Der var 37 deltagere i Formula A, og der blev kørt et rigtig godt race.

Ud over løbet i Formula A, blev der kørt løb for Cadetti, Rotax Max Senior, ROK, KZ2 og Rotax DD2. I alt var der 87 deltagere i de 5 klasser – og altså 124 deltagere til hele løbsweekenden. Top resultaterne i de øvrige klasser blev som følger:

Cadetti – 14 deltagere

1. Rasmus Martinussen, Birel
2. Alexander Lindberg, DINO
3. Søren Reiman, Mach 1
4. Kevin Sueneson, Trulli
5. Jan D. Jønck, Birel

Rotax Max Senior – 28 deltagere

1. Per Gremstrup, Swiss
2. Dennis Ladefoged, Swiss
3. Jan Andresen, First
4. Jannie Johansen, Tony Kart
5. Nicolai Kristensen, Mach 1

Jeppe Fuglsang startede ellers ud i suveræn stil med at vinde tidtagning og første heat, hvorefter et motorhavari sendte ham ned på en 23. plads i 2. heat, og så var der lang vej op (han nåede en 8. plads i sidste heat).

ROK – 11 deltagere

1. Nabil Nielsen, Birel
2. Morten Christensen, Arrow
3. Martin Larsen, Tony Kart
4. Jeppe Jørgensen, Monza
5. Allan Kronow, Arrow

KZ2 – 18 deltagere

1. Henrik Lilja, Zanardi
2. Per S. Jørgensen, Birel
3. Frederik H. Hansen, Tony Kart
4. Jan Christensen, FA Kart
5. Michael Ringstrøm, Intrepid

Henrik Lilja var helt suveræn på førstepladsen, mens der var mere kamp om de efterfølgende pladser. Michael Ringstrøm startede med en 2. og en 3. plads, men måtte nøjes med en 12. plads i sidste heat, og røg derfor ned på en 5. plads.

Michael Bo Andersen tog en 3. plads i første heat, måtte ned på en 17. plads i 2. heat og tog så en 5. plads i sidste heat, men måtte nøjes med en samlet 9. plads.

DD2 – 16 deltagere

1. Dennis Ladefoged
2. Jan Andresen
3. Søren Christiansen
4. Allan Olsen
5. Casper Widding

De fleste resultater kan ses påvojenskartingklub.dk
– jeg vil i den forbindelse gerne på ‘pressens vegne’ foreslå klubberne, at de altid lægger de komplette resultater på nettet, så man både kan se resultater fra tidtagning, indledende heats og finaler fra alle klasser. Hvis det fremgår af resultatlisterne, hvilken klub, kart og motor kørerne er meldt til med, er det også lettere at lave fyldige referater fra løbene – det er ret svært at huske alt, og det er langt fra altid at der er resultatlister tilgængelige når løbene er færdige – og det er vel i alles interesse, at få så meget omtale som muligt.

Scroll til toppen