Får vi 2 danske WSK mestre på søndag?

Christian Lundgaard er her øverst på podiet ved 3. og næstsidste afdeling i La Conga, hvor han vandt over Felipe Drugowich fra Brasilien og Marta Garcia fra Spanien. Fotos leveret af: Lundgaard Racing

Christian Lundgaard (KFJ) og Nicklas Nielsen (KF) ligger begge nr. 2 i det samlede WSK mesterskab

WSK Super Master Series køres over 4 afdelinger, som alle afvikles på italienske baner – Adria, Casteletto, La Conga og Sarno. Bortset fra de officielle CIK mesterskaber, er det i øjeblikket nok den mest prestigefyldte internationale løbsserie.

Nicklas Nielsen har tidligere vundet både WSK Final Cup og WSK Champions Cup, men der har ikke tidligere været en dansk vinder af den samlede WSK løbsserie, som tidligere hed WSK Euro Series, men nu hedder WSK Super Master Series.

Christian Lundgaard rykkede med sin flotte sejr i 3. afdeling i Casteletto op på en samlet 2. plads i KF Junior med 171 point. Her er Clement Novalak på 1. pladsen med 215 point og Logan Seargant er på 3. pladsen med 165 point.

Nicklas Nielsen har lavet stabile topresultater gennem hele serien – undtagen i netop 3. afdeling, hvor han var uheldig at ryge uden for point i finalen. Derfor måtte Nicklas se den foreløbige førsteplads i KF gå til Karol Basz der fører med 220 point, efterfulgt af Nicklas med 180 point og Alexander Vartanyan med 150 point.

Casper Røes Andersen ligger på en 5. plads i KF med 97 point og kan stadig også nå en podieplads

Casper Røes Andersen er i 2015 rykket op i KF klassen, og har – som tidligere nævnt her på siden gjort det rigtig godt i sin debutsæson. I den samlede WSK Super Master Series stilling har Casper nu 97 point, og har således 53 point op til Alexander Vartanyan på 3. pladsen. I sidste afdeling køres der om 60 point for en prefinalesejr og 80 point for en finalesejr, så Casper har absolut stadig muligheden for at komme på podiet.

Der er 82 KF junior deltagere – heraf 4 danske og 52 KF deltagere – heraf også 4 danske – alle danskere har fået point

Ud over Christian Lundgaard, så er der 3 danske kørere i KF Junior:

  • Noah Watt nr. 10 med 54 point
  • Mikkel Høyer nr. 36 med 6 point
  • Frederik Vesti nr. 40 med 4 point

I KF klassen er der som nævnt Nicklas Nielsen og Casper Røes Andersen, herudover deltager:

  • Andreas Jochimsen nr. 20 med 23 point
  • Nicolaj Kjærgaard nr. 38 med 2 point

Ingen danske deltagere i Mini og KZ2 klasserne

I KZ2 klassen stiller de fleste KZ1 kørere op, sammen med en række af de bedste KZ2 kørere. Der er 53 deltagere i klassen, som føres af Marco Ardigo, Anthony Abasse og Simo Puhaka.

Der er 63 deltagere i Mini 60 klassen. Her er de førende i serien Denis Hauger, Mattia Muller og Leonardo Marseglia.

Sidste og afgørende WSK Super Master Series afdeling starter med tidtagninger fredag den 24. april

WSK serierne har en rigtig god online dækning med live timing fra både træning og heats, samt live online TV fra finalerne.

Du kan se alle resultater og følge live timing og TV på wskarting.it – du finder resultaterne under WSK Series > WSK Super Master Series.

Herfra krydser vi fingre for et godt race til alle danskerne i serien!

Christianlundgaard -burningrubber -laconga 640x 362

Da Christian Lundgaard vandt det seneste WSK løb i La Conga, der var der 20 grader varmt – og så meget gummi i banen, at flere kørere var oppe på to hjul i de skarpe sving.

Scroll til toppen