Så kom Dansk Super Kart 2015 i gang

Her går starten til et Cadett Junior heat med Lucas F. Sommerlund og Carl-Anton G. Larsen i forreste række.

24 deltagere i både Cadett Mini, Cadett Junior og KZ2 klassen, mens KF Junior og KF var mindst med 17 og 13 deltagere

Det var positivt at se 24 deltagere i både Cadett Mini og Cadett Junior, som gav både hinanden og tilskuerne et rigtig spændende race. 24 deltagere i KZ2 klassen var til gengæld en lille tilbagegang fra de 26 der var med i klassen til løbet i København sidste år.

17 deltagere stillede op i KF Junior, mens der var 13 KF kørere til start. Det var markant færre end til sidste års DSK i København, hvor der dog også var en del udlændinge med til løbet. Det bliver spændende at følge deltagerantallet resten af sæsonen – hvis det nuvæende antal kan holdes resten af sæsonen, så er det nogenlunde på niveau med 2014.

Her er nogle få action billeder fra løbet

I KZ2 var GP Racing køreren Michael Bo Andersen flyvende i København. Selvom konkurrencen var superskarp, lykkedes det ham at vinde finalerne både lørdag og søndag.

Jonas Hansen (3) er skiftet til DINO i år, og gjorde det også godt med en 2. og en 3. plads. Med nr. 80 er det Michael Engstrøm Christensen, som efter flere års fravær i KZ2 stillede op for Kart Racer i Praga Kart, og viste at han stadig har farten, da han også to en 2. og en 3. plads i de to finaler.

Kfpodie -soendag 640

Alexander Müller fra TK Racing og Kristian Thorsen fra Storm Development tog hhv. 1. og 2. pladsen  både lørdag og søndag i KF klassen. Søndag var det Tony Kart køreren Valdemar Risom (her på billedet til højre), der tog 3. pladsen, mens Amalie Sofie Wichmand snuppede 3. pladsen om søndagen.

Energy køreren Kasper Ylänen (45) vandt også begge KF Junior finaler, mens Kosmic køreren Lasse Karlshøj (24) tog 3. pladsen lørdag og 2. pladsen søndag.

Her går starten til et Cadett Mini heat med Formula Racing / CRG køreren Conrad Laursen (20) på pole position ved siden af TK Racing / Energy køreren Mickey Magnussen, der blev hhv. nr. 1 og 2 i finalerne både lørdag og søndag. Det var dog på ingen måde noget de kom let til, da der blev kæmpet bravt om pladserne i alle heat.

Næste afdeling af Dansk Super Kart køres i Rødby den 22-24. maj.