Flotte danske resultater i Italien

Michael K. Christensen fortsætter sine flotte resultater. Han sluttede som nr. 3 i weekendens løb i Jesolo og avancerede til en samlet 2. plads i mesterskabsstillingen. Kevin Magnussen er også ved at finde sig til rette i P.D.B. teamet og sluttede som en flot nr. 4.

Her er Michael K. Christensen med gear på til Peugeot Super Kart i Grindsted. Foto: Stephanie Gatting.

7 danskere deltog i 3. afdeling af Italian Open Masters, som blev holdt i badebyen Jesolo ved den italienske Lido.

I KF1 lagde Nikolaj Bøllingtoft godt ud med en 3. plads i tidtagningen
Michael K. Christensen havde problemer med at finde opsætningen af chassiset til banen, han ikke havde kørt på tidligere, og måtte nøjes med en 13. plads – måske skulle han også vænne sig til ikke længere at skulle skifte gear?

I heatene fik alligevel kørt sig op, og sluttede som nr. 4 og nr. 8, mens Nikolaj blev nr. 16 og nr. 2. I de to finaleheat blev Michael nr. 5 og 3, mens Nikolaj var rigtig uheldig og sluttede som nr. 25 og 26. Michael ligger nu på en samlet 2. plads i mesterskabet, mens Nikolaj ligger på en skuffende 19. plads.

I KF2 var Patrick Zenka eneste danske deltager
Mens Patrick fører den hjemlige Peugeot Super Kart, har han det noget svært til de Italienske løb. Han må have haft store problemer i tidtagningen, da han er noteret for en tid der er 3,5 sek. langsommere end den hurtigste. Der var fremskridt i kval. heatene men ikke nok til at komme videre til finalen – heller ikke via opsamlingsheatet.

I KF3 var der 4 danske deltagere ud af 79 i alt
Michelle Gating lagde rigtig flot ud med en 8. plads i tidtagningen, hvorefter hun vandt 2 af de 4 kval. heats og blev nr. 2 og 29 i de sidste to. I finalerne måtte hun dog nøjes med en 11. og en 19. plads – meget skuffende efter den gode start, men der bliver kørt hårdt race i Italien, og alle ved at det er finalerne der tæller.

Kevin Magnussen var startet med en tidtagning som nr. 25 – 2 pladser foran Nicolaj Møller Madsen, mens Lars Sørensen var nede som nr. 57.

Som weekenden skred frem kom Kevin længere og længere frem i feltet. Han sluttede med en 9. og en 4. plads i finalerne, og er derfor fortsat bedste dansker i KF3, hvor han ligger på en delt 9. plads. Nicolaj måtte omkring opsamlingsheat – som han vandt – til finalerne, hvor han blev nr. 17 og 21. Lars Sørensen havde slet ikke tur i den, og kom ikke videre fra opsamlingsheatet.