Første EM-afdeling i La Conca for KF & KFJ

Nicklas Nielsen, Daniel Lundgaard, Kevin Rossel og Christian Lundgaard er direkte videre til morgendagens finaler, mens resten af danskerne kører opsamling imorgen.

Foto: Lando Norris, Vroom.it

Dagens sidste kvalifikationheat er netop kørt, og det er tid til at gøre status. Danskerne har allesammen været igennem op- og nedture. Der er blevet leveret nogle rigtig flotte resultater, mens der andre gange er gået lidt for meget uheld i den. Status er at Nicklas Nielsen, Daniel Lundgaard, Kevin Rossel og Christian Lundgaard er gået direkte videre, mens resten af danskerne skal køre opsamling imorgen. Det er sådan, at det er top 28 der går direkte videre til finalerne, mens det er ned til omkring placering 62, som kører opsamling. Her går top 6 videre til finalen.

KF – 5 danskere

Nicklas Nielsen er samlet set 4’er efter de indledende heats. Nicklas havde nogle rigtig fine heats, hvor han scorede to andenpladser, en sejr samt en syvendeplads. Dermed starter danskeren som firer i morgendagens prefinale. Meget imponerende var Daniel Lundgaard faktisk andenbedste dansker og har gjort det super godt i sine heats. Han er blevet 13, 9, 8 og 19. Dermed er han samlet 27’er lige foran Kevin Rossel på 28. pladsen. Rossel blev i sine heats 12, 10, 18 og 9’er, hvilket betyder at Lundgaard og Rossel lige nøjagtig er direkte videre i finalen imorgen.

Nicolai Kjærgaard er samlet 33’er, efter at være blevet 11, 12, 11 og 26 i sine heats. Afslutningsvist for KF’erne er Kristian Thorsen 54’er efter placeringerne 19, 21, 24 og 15 i sine heats, hvilket betyder at de to kører opsamling.

LandoNorris.jpg
Foto: Lando Norris, Vroom.it

Det er Lando Norris fra Ricky Flynn Motorsport der har lagt sig i front, og dermed starter fra poleposition til morgendagens prefinale. Han har, intet mindre, vundet alle sine kvalifikationheats. Her er det selvfølgelig på sin plads at nævne den danske indsats fra ONE Engines der altså leverer motorer til netop Ricky Flynn. Callum Illott starter som toer, mens det er Pedro Hiltbrand der er treer.

KF Junior – 2 danskere

Christian Lundgaard er kommet rigtig godt fra start. Han er nemlig gået direkte videre til prefinalen imorgen, hvor han starter 21’er. Christian har haft nogle rigtig fine heats hvor han er blevet 5, 10, 4, og et enkelt mindre godt, hvor han endte 26’er. Men Christian fik altså bekræftet at han har hvad der skal til, for at køre med mod verdens bedste kørere. Casper Røes, der er den anden dansker i KF Junior, har også vist rigtig flotte takter. Han er samlet 32’er efter heatsene, hvor han er blevet 13, 25, 9 og 7. Dermed må man sige at han virkelig har sluttet dagen flot af med topplaceringer. Han skal køre opsamling imorgen søndag, hvor han starter fra 4. startposition. Her gælder det bare om at holde sig i top 6 for at gå videre til finalen, hvilket Casper uden tvivl har styrken til!

Det er Devlin Defrancesco fra Morsicani der starter fra poleposition i morgendagens prefinale. Dette er foran Michael Schumachers søn, Mick Junior der er toer.

KSP-Devlin-De-Francesco-KFJ-CIK-FIA-La-Conca.jpg
Foto: Devlin Defrancesco, KSP/Kartcom.com

Alle resultater kan findes på CIKFIAs hjemmeside her.

Og husk at følge med live imorgen, fra kl. 10:15 hvor KF Junior kører opsamling / second chance. Finalerne starter 12:05. Det hele kan følges LIVE her.

Scroll til toppen