Minierne gav den fuld pedal til Dansk Super Kart

De godt 20 kørere i Cadett Mini klassen leverede et fantastisk race til årets første Super Kart i København.

20 kørere var til start i den yngste klasse i Dansk Super Kart, nemlig Cadett Mini. De helt unge kørere var dog ikke blege for at levere et fantastisk ræs hele weekenden! Der var masser af spænding i alle heats og finaler, mens det altså var Lucas Toft Svensson & Daniel Träger der sejrede i henholdsvis 1. og 2. afdeling.

Top 3 finale, Mini Cup lørdag

1. Lucas Toft Svensson

2. Rune Kaarsberg

3. Sebastian Øgaard

Conrad Laursen fik i lørdagens finale en fuldstændig suveræn start, hvorefter han var i front i mange omgange. Det lykkedes dog den garvede og hurtige Lucas Svensson at indhente Bremerkarten & overtage føringen, som han efterfølgende kunne holde hele vejen hjem. Ind på andenpladsen kom Rune Kaarsberg, og Sebastian Øgaard på tredjepladsen, mens Conrad Laursen måtte slutte på 6. pladsen efter en super god start.

I søndagens races blev der også kørt til den. Her var det Daniel Träger der var stærkeste mand. Han formåede nemlig at køre en selvsikker sejr hjem foran Sebastian Øgaard og Lucas Svensson der har sluttede på tredjepladsen. Overordnet set sikrer det selvfølgelig både Svensson og Träger nogle super gode point til de samlede mesterskaber, hvor det nu altså er sidstnævnte der er i front.

Top 3 finale, Mini Cup søndag

1. Daniel Träger

2. Sebastian Øgaard

3. Lucas Toft Svensson

Dermed har Daniel Träger lagt sig i front af mesterskabet, mens Lucas Svensson er toer. Det samme gør sig gældende i DASU Minicup. Lucas Toft Svensson vandt VEGA Minicuppen, og var den heldige modtager af et sæt dæk.

Alle resultater for weekenden kan findes på Amigoo.se, her.

De samlede stillinger kan findes på MyLaps her.

Scroll til toppen