Hvem tager EM-guldet på PFI?

Der hersker stor spænding når der i weekenden skal findes en afgørelse på hvem der nupper EM-guldet i både KF2 og KF3. Samlet set er Krebs 4’er i mesterskabet og Nicklas Nielsen 9’er.

På billedet ses George Russel der er regerende europamester i KF3. Kan han forsvare den titel? Foto: KSP.fr

I den kommende weekend skal Europamestrene i KF3 og KF2 findes på den britiske bane PF International. Det tegner på alle måder til at blive et uhyre spændende opgør med mange gode kørere. Banen er blevet lavet om i form af forlængelse til 1.382 og der er kommet en tunnel. Med hensyn til vejret ser det ud til at der bliver tørvejr både lørdag og søndag.

NEW-PFI-bane.jpg
Sådan ser den nye PFI ud. Foto: www.tvkc.co.uk/cik

KF3 klassen er det spanieren Alex Palou der fører, og englands George Russel som er placeret som toer. Dermed sagt at Palou virkelig skal tage hensyn til en sulten englæder Russel, der vil gøre alt for at forsvare sin titel som europamester; men også franskmanden Dorian Boccolacci der helt sikkert vil være med i kampen om guldet. Der skal nok være en masse spænding at følge i KF3 klassen, hvor det er de tre ovennævnte kørere der pt. er i front for mesterskabet.

Af danskere stiller Slavko Ivanovic og Peter Bøllingtoft op i KF3.

KF2 er det hollandske Max Verstappen der er tippet til at være den store favorit. Han var hurtigst i både tørt og vådt da 1. afdeling blev kørt i Tyskland. Han skal passe på Charles Leclerc bagfra og ikke mindst Benjamin Barnicoat som er på hjemmebane denne weekend. Ganske spændende vil det også blive at se hvad Thomas Krebs kan tage den til. Han er placeret som 4’er i mesterskabet, og viste masser af styrke og fart i Tyskland. Også nordmanden Dennis Olsen fra Energy kunne blive spændende at følge. Der er også håb for både Nicklas Nielsen der er placeret flot som 9’er samlet, og ikke mindst Anthoine Hubert, Tom Joyner og Karol Bazs, men dette kræver en fuldstændig perfekt præstation, og en lille smule uheld for de førende i mesterskabet.

Udover Krebs og Nielsen er også Christan Sørensen, Kevin Rossel, Kasper Larsen, Max Klinkby-Silver og Andreas S. Hansen tilmeldte. Det skal også her blive spændende at se hvad disse hurtige drenge kan opnå.

thomaskrebs640(1).jpg
Her ses Thomas Krebs der ligger på en samlet 4. plads i Europamesterskabet.

Konklusionen må være, at vi får et fuldstændig intenst opgør om EM-guldet, og ikke mindst har vi to danskere der kan blande sig i kampen.

Tidtagningen køres fredag, kvalifikationheats fredag og lørdag, også er søndagen sat fuldstændig af til race 1 og 2 og en B-finale.

Det hele kan følges live her, hele weekenden.

Scroll til toppen