Kevin Rossel skifter til Energy

Kevin Rossel skifter fra Birel Motorsport til Energy teamet. Han skal køre WSK og det kommende World Cup for teamet.

Energy Corse. Foto: Energy

Rygterne har længe svirret om Kevin Rossel er på vej væk fra Birel Motorsport. Rygterne er nu en realitet og Rossel skifter til Energy. Den unge dansker der for nylig virkelig præsterede at køre et rigtig flot og klogt løb på PFI, har altså valgt at bryde med Birel Motorsport, som han har kørt hos de seneste 2 år. Specielt 2011 var et godt år med mange gode resultater. Energy teamet har i rigtig lang tid arbejdet på netop at få danskeren til deres team.

po.jpg
Her ses en glad Kevin på podiet sidste år. Det var i i RK, samme chassis han brugte til årets EM på PFI, hvor speeden var der. Foto: KSP.fr

– Jeg er selvfølgelig rigtig ked af at skulle bryde med Birel Motorsport, fortæller Kevin. Jeg har haft en fantastisk periode hos dem, men jeg føler jeg har spildt det seneste år, hvorfor jeg ikke ønsker at være med længere. Alt for mange gange har sæsonen båret præg af to skridt frem og to tilbage, til trods for mange timers hårdt arbejde. Til EM på PFI anvendte jeg chassis fra 2011 (RK) og motorer der ikke var fabrikken, og her fandt jeg farten igen. Dette er ikke noget birel ønsker at lade mig fortsætte med at anvende, hvorfor der ikke er andre løsninger. Uanset dette vil jeg komme til at savne Birel Motorsport, der har lært mig meget de sidste 2 år, slutter Kevin Rossel af.

Samarbejdet med Energy starter allerede onsdag, hvor han drager mod Lonato, hvor han skal teste med teamet på South Garda. Det skal blive spændende at følge Kevin Rossel hos Energy. Bl.a. har Nicolaj Møller Madsen vundet EM meget Energy. Teamet var også godt med til EM i år, hvor Dennis Olsen var med helt i toppen.

Scroll til toppen