Masser af drama på Roskilde Racing Center

I weekenden lagde flere end 100 kørere op til suveræn godt race på Roskilde Racing Center. Banen lagde asfalt til 5. og 6. afdeling af Danmarks hårdeste løbsserie Dansk Super Kart.

På fotoet ses Marcus Mose & Benjamin Frislund Mikkelsen der konkurrerede hårdt indbyrdes i Cadett Mini, foto: Janni Storm

I weekenden lagde flere end 100 kørere op til suveræn godt race på Roskilde Racing Center. Banen lagde asfalt til 5. og 6. afdeling af Danmarks hårdeste løbsserie Dansk Super Kart. Der blev også slået hul på den første afdeling af DASU Talent Cup for KF Junior-kørerne. Det våde vejr gav også de mange sulte kørere en masse udfordringer specielt til lørdagens kvalifikation og hele søndag.

Cadett Mini – 14 kørere
Selvom Benjamin Frislund Mikkelsen i Cadett Mini var en hurtig gut begge dage, så var det altså den meget kølige Marcus Mose der tog den dobbelte finalesejr. Marcus Mose er fortsat også i front af mesterskabsstillingen.

marcusmose_DSK.JPG
Her ses Marcus Mose #12 der vandt begge finaler.

Cadett Junior – 22 kørere

Vi fik set den sejeste pige i feltet, Kirstine Falch ligge i front af feltet lørdag eftermiddag. Dog var det altså Christian Lundgaard der havde besluttet sig for at vinde begge dage og tage mesterskabsføringen tilbage. Watt måtte kæmpe godt i det store felt, og alligevel formåede han at køre nogle rigtig gode point hjem med sine to fjerdepladser – men ikke nok til at holde en Lundgaard bag sig rent stillingsmæssigt.

cLundgaard_jr.JPG
Christian Lundgaard #5 der har lagt sig i front af mesterskabet.

KF Junior/ DASU Talent Cup – 22 kørere

Daniel Lundgaard har været nådesløs sæsonen igennem. Alle finaler er blevet vundet af den hurtige CRG-kører, men lørdag var det TK Racing-køreren Nicolai Kjærgaard der tog finalesejren. Dermed bryder Kjærgaard Lundgaards gode stime, og sikrer sig også nogle gode point i Talent Cup. Søndag vendte Lundgaard dog stærkt tilbage til toppen hvor han tog guldet og samtidig har lagt sig i front af stillingen i Talent Cup.

KJaergaard_DSK.JPG
Nicolai Kjærgaard #141 foran Dennis Mathiesen #89.

dLundgaard_KFjr.JPG
Daniel Lundgaard #8 der suverænt er i front af alle stillinger.

KF – 9 kørere

Der er meget hurtigt dannet et billede af de favoritter vi har i KF klassen. Alexander Lindberg og Alexander Müller er de to dominerende kører i denne klassse. Lørdag var det Lindberg der vandt, og søndag var det Müller. Ganske flot var det også at se Ronni Nielsen der lørdag tog årets første pokal med hjem i den danske super kart serie med sin 3. plads.

Lindberg_DSK.JPG
Alexander Lindberg #38

KZ – 29 kørere

Toke Christensen har ageret total urørlig indtil nu, og vandt også finalen lørdag. Dog blev han i søndagens regnvejr slået af belgieren Thierry Belre, der for nylig vandt 1. afd af europamesterskabet i Shifterklassen.

Thierry Delre #50 i Bremerkart, foto arkiv: Tino Cacopardo

TokeChristensen_DSK.JPG
Den suveræne Toke Christensen #28 der fører mesterskabet.

KZ XL – 10 kørere

For de lidt tungere drenge var det Jesper Frandsen der vandt finalen lørdag, hvorimod det var den mesterskabsførende Ove Dalgård Christensen der kom først søndag.

OveDalgård_DSK.JPG
Ove Dalgård Christensen #2.

Alle resultaterne kan findes på MyLaps her.

Stillinger her.

Næse løb for Dansk Super Kart er d. 17. – 18. August på Thy Motorsports Center. Inden dette har vi dog nogle danskere der skal ud og køre EM mm.