Michael Christensen bedste dansker på EM banen v

7 danskere testede EM formen til 3. afdeling af WSK på Mariembourg banen i Belgien. Michael Christensen fra SKK, som også har gjort det rigtig godt til de danske løb, klarede sig bedst og ligger nu på en samlet 15. plads.

Michael Christensen har gjort det rigtig godt i sin første fulde ICA Junior sæson. Foto: Aage Kirketerp.

Michael Christensen, Nicolaj Møller Madsen, Bo Sørensen og Kevin Magnussenudgjorde den danske ICA Junior trup.

Michael blev nr. 5 i tidtagning og begge sine kval. heats. Det gav ham en startplacering som nr. 9 til første finale, hvor han endnu en gang sluttede som 5’er. I sidste finale blev det til en 8. plads. En rigtig god indsats fra både Michael og teamet, der fik sørget for den rigtige opsætning på en bane, der voldte de andre danskere store problemer.

Vejret i Belgien var endnu bedre end i Danmark, og det betød en bane med (efter danske forhold) rigtig meget gummi i banen. I tidtagningen blev Bo nr. 11, Kevin nr. 13, og Nicolaj nr. 16 i deres grupper. Alle 3 måtte i opsamlingsheat for at komme videre til finalen. Bo havde haft en del problemer med både motor og karburator, men de blev løst til opsamlingsheatet, som han vandt i fin stil, med tider der lå til top 10 i sidste kval. heat, så der var optimisme før finalerne.

Desværre lykkedes det ikke for hverken Bo eller de andre at komme ret meget længere frem i tabellen.

Andreas Fasberg, Marco Sørensen og Nils Vestergaardudgjorde den danske ICA trup.

Bedst gik det for Andreas Fasberg, som blev 8’er i sin gruppe i tidtagningen, og sluttede med en 9. og en 11. plads i finalerne. Andreas ligger nu nr. 14 i den samlede stilling, og er dermed bedste dansker inden sidste afdeling, som køres i Jesolo den 15-17. september.

Du kan se alle resultater på wskarting.com

Scroll til toppen