Michael Schumacher som testkører for Tony Kart

Den tidligere tyske F1-kører Michael Schumacher er officielt blevet testkører for den italienske kartgigant Tony Kart. Schumacher skød sæsonen igang på South Garda for nogle uger siden.

Foto: Tony Kart

Rygterne der svirrer om, at Michael Schumacher har skrevet kontrakt med Mercedes som F1-Testkører, holder ikke helt stik. Disse rygter har svirret i medierne siden Schumacher udtalte:” Jeg har underskrevet en kontrakt for 2013, og jeg vil være aktiv som testkører.”

Rigtigt nok skal han figurere som testkører, men simpelthen for Tony Karts fabriksteam. Dette har han selv bekræftet til det tyske magasin Bild. “Jeg kan godt lide karting, det har altid betydet meget for mig,” udtaler Schumacher.

I sidste uge blev 2013-sæsonen så skudt igang. Her blev den første test gennemført på South Garda banen i Lonato. Rygterne forlyder også om, at den 44-årige tidligere Formel 1-kører, udover at være testkører – også vil figurere som aktiv kører i KZ-løb i år.

Udover sit job bag rattet for italienske Tony Kart, så har han også sit fokus på opbygningen af en ny kartingbane i Cologne Tyskland. Banen bliver designet af Herman Tilke, og visionen er, at den skal blive den bedste bane i Europa for højtkonkurrerende kartingkørere.

Sidst Schumacher kørte med i et officielt gokartløb var i 2009 hvor han kørte med i SKUSA Nationals Las Vegas.

Scroll til toppen