Michelle Gatting gir den gas i Italien

Michelle Gatting blev nr. 4 ved sidste weekends Margutti Trofeo i Parma, og i denne weekend tog hun en 3. plads til første afdeling af WSK i La Conga. Dermed blev hun også bedste Dansker ved begge løb.

Her er Michelle øverst på podiet ved SM 2007 – sammen med Patrick B. Hansen og Daniel Schilling.

Der var 6 Danskere med til Margutti Trofeo i Parma, mens 5 Danskere deltog i første afdeling af WSK i La Conga.

Margutti Trofeo, Parma, Italien
Der var både regn og sol til deltagerne i årets Margutti løb i Parma. Der var flere af Danskerne, der var gjorde en god figur, men det var kun Michelle Gatting, der nåede med i top 5 i finalen – hvor hun fik en flot 4. plads.

Flot start i KF3
Michelle Gatting havde farten lige fra tidtagningen, hvor hun blev nr. 2. Nicolaj Møller Madsen var også godt kørende, og tog en 5. plads i tidtagningen.

Det fortsatte i kval. heatene, hvor Michelle vandt begge sine kval. heat, mens Nicolaj blev nr. 2 i begge sine kval. heats.

Michelle blev 2’er i sin semifinale, mens Nicolajs kart ikke kunne køre, så han kom slet ikke med i heatet, og derfor heller ikke i finalen, hvor Michelle blev nr. 4.

Se alle resultater her

Se video med KF3 finalen her

9. plads til Nikolaj Bøllingtoft i KF1
Nikolaj Bøllingtoft blev 3’er i det ene kval. heat i KF1, men udgik som nr. 19 af det andet kval. heat. Det resulterede i en beskeden placering som nr. 16 i startopstillingen til semifinalen. Her kørte han sig dog godt op, og sluttede semifinalen på 4. pladsen. I finalen kneb det mere med farten, og her måtte han nøjes med en 9. plads.

Se video med KF1 finalen her

Ingen Danskere i KF2 finalen
Man skulle helt ned på en 46. plads for at finde Dear Schilling som bedste Dansker i tidtagningen på den våde bane. Mikkel Mac blev nr. 52 og Daniel Schilling nr. 56. Mikkel gjorde det dog efterfølgende rigtig godt i kval. heatene, hvor han blev nr. 11 og 15, hvilket var nok til at gå direkte videre til semifinalerne. Her kom han dog i et sammenstød, og sluttede som nr. 24 – og altså ikke blandt de 17, der gik til finalen.

Dear og Daniel Schilling måtte forbi opsamlingsheatet, hvor de blev hhv. nr. 2 og nr. 14, og dermed begge kom med i semifinalen.Her blev de nr. 23 og 26, og måtte derfor se finalen fra tilskuerpladserne ligesom Mikkel Mac.

Se video med KF2 finalen her

WSK, La Conga, Italien

Nicolaj Møller Madsen startede bedst i KF3
I La Conga var det Nicolaj Møller Madsen, der startede bedst, med en 8. plads i sin tidtagning. Michelle Gatting blev nr. 8 i sin tidtagning, mens Kevin Rossel blev nr. 16.

Hver kører skulle køre 4 kval. heats. Nicolaj Vandt de to første, men røg ned som nr. 14 i det tredje, og nr. 15 i det sidste. Michelle blev nr. 7, 15, 9 og 5, mens Kevin Rossel blev nr. 20, 23, 18 og 31.

Kevin Rossel blev nr. 19 i opsamlingsheatet, og kom ikke videre til prefinalen. I prefinalen blev Michelle nr. 5, mens Nicolaj måtte nøjes med en 14. plads.

I finalen fik Michelle 5. pladsen vekslet til en 3. plads, mens Nicolaj måtte nøjes med en 10. plads, selvom han satte hurtigste omgangstid i finalen.

Julian Mengers sluttede bedst i KF1
I KF1 blev Nikolaj Bøllingtoft nr. 6 i både tidtagningen og begge sine kval. heats. Julian Mengers blev nr. 15, 12 og 15. I prefinalen blev Nikolaj nr. 5 og Julian nr. 15.

I finalen var det dog Julian, der blev bedst placeret, da han tog en 7. plads, men Nikolaj udgik efter 10 omgange, og sluttede som nr. 26.