Nicklas Nielsen samlet vinder af WSK Masters

Med to 2. pladser i sidste afdelings finaler sikrede Nicklas Nielsen sig den samlede sejr i KF3 klassen. Max Klinkby-Silver sluttede som bedste dansker i KF2 klassen med en samlet 4. plads.

Her er Nicklas Nielsen til EM Kvalifikation i Thy tidligere på året.

Sidste afdeling af WSK Masters blev kørt i italienske Laghi. Her var 6 danske deltagere – 3 i KF3 og 3 i KF2.

KF3 – 58 deltagere

Kevin Rossel var hurtigste dansker i tidtagningen med en 5. plads, efterfulgt af Nicklas Nielsen på 7. pladsen. Nicklas Ingemann havde problemer i tidtagningen, og var helt nede som nr. 50.

Efter de indledende heats var alle 3 danskere stadig med. Nicklas Nielsen var på en 3. plads, Kevin Rossel på 6. pladsen, og Nicklas Ingemann havde fået kæmpet sig om som nr. 29.

I prefinalen kørte Nicklas Nielsen sig op på 2. pladsen, mens Kevin Rossel røg tilbage på 11. pladsen. Nicklas Ingemann fortsatte sit flotte kørsel fremad i feltet, da han avancerede 16 pladser og sluttede prefinalen som nr. 13.

Finalen gav endnu en 2. plads til Nicklas Nielsen, mens Nicklas Ingemann fortsatte sit avancement og sluttede løbet på en flot 6. plads. Til gengæld fortsatte problemerne for Kevin Rossel – han kørte over stregen som nr. 11, men en tidsstraf på 10 sekunder, sendte ham langt tilbage i slutresultatet.

KF2 – 41 deltagere

Max Klinkby-Silver, Jonas Hansen og Patrick Jensen repræsenterede Danmark i KF2 klassen. I tidtagningen startede de tre, i den nævnte rækkefølge, med placeringer som nr. 7, 17 og 32.

Både Max og Jonas klarede sig godt i to af de tre kval. heats – Max med placeringer som nr. 2 og 4 og Jonas som nr. 3 og 6. Desværre havde de også begge et uheldigt heat, hvor de sluttede som hhv. nr. 22 og 23. Patrick Jensen kørte stabilt ind som nr. 9, 11 og 12. Det betød at de kunne starte prefinalen med Max som nr. 17, Jonas nr. 19 og Patrick nr. 21.

Alle tre kørere avancerede i prefinalen – Max kom helt frem på 3. pladsen, Jonas blev nr. 8 og Patrick nr. 18.

I finalen var det Jonas, der sluttede bedst, da han kom ind som nr. 4, mens Max måtte tage til takke med 6. pladsen, og Patrick blev diskvalificeret.

I den samlede stilling sluttede Max som bedste dansker på 4. pladsen, mens Jonas sluttede som nr. 8 og Patrick sluttede uden point.

Du kan se alle resultater på wskarting.com

Scroll til toppen