Nicklas Nielsen treer til WSK Final Cup

De unge danske kartingdrenge leverer endnu engang flotte resultater til WSK Final Cup.

På fotoet ses KF podiet, fra venstre Dorian Boccolacci, Callum Ilott og Nicklas Nielsen. Foto: KSP.fr / Kartcom

Nicklas Nielsen leverede endnu engang et topresultat på den internationale kartingscene. Danskeren sikrede sig i årets WSK Final Cup en tredjeplads, efter gode kampe med bl.a. den dobbelte WSK-mester Dorian Boccolacci og Callum Ilott. Dette understreger endnu engang Nielsens talent og ikke mindst stabilitet igennem hele sæsonen.
Den anden danske KF-kører Kevin Rossel leverede også et rigtig flot resultat med sin 7. Plads i finalen lige bag Luca Corberi og Matteo Vigano. Rossel har haft en stressende sæson, hvor han bl.a. har været ramt af Birel fabriksteamets exit. Hereftede skiftede han til det svenske Ward Racing, hvor han altså nu endelig ser ud til at kunne få lov at levere de flotte resultater han altid arbejder professionelt mod.


NicklasNielsen_pokal_WSKFC.jpg
Nicklas Nielsen sikrede sig en 3. plads i WSK Final Cup 2013. Foto: Nicklas Nielsen

Det var ikke kun i KF klassen hos de “store” drenge der blev kørt flotte danske resultater hjem. Noah Watt leverede, kun kort tid efter sin andenplads til VM ROK, endnu et topresultat i verdens hårdeste kartingserie. Watt sluttede 60 mini finalen af lige nøjagtig udenfor podiet på en flot fjerdeplads. Dette understreger altså at Noah Watt er ret så klar til at battle i toppen mod de erfarne drenge i udlandet.

I KF Junior havde Nicolai Kjærgaard sin “debut” i WSK. Dette har han gjort rigtig fint, taget i betragtning af et meget hårdt og stort felt. Den danske TK-racingkører sikrede sig meget fornemt en plads i finalen, hvilket for de fleste WSK-debutanter er et mål i sig selv. I finalen gennemførte han rigtig fint, og afsluttede løbet på en 29. plads.

Alle resultater kan findes her.

Scroll til toppen