Nielsen på pole, Watt 2’er

WSK Champions Cup går ind i sin afsluttende fase. Anden afdeling der køres på La Conca står lige for døren. 6 danske drenge er klar til at kæmpe alt hvad de har lært for at opnå deres bedste resultat på den fede bane i Italien.

KF – 24 deltagere, 2 danskere

Nicklas Nielsen satte poleposition i fredagens kvalifikation. Han viser endnu engang stort overskud – og det kan helt sikkert forventes at den hurtige dansker vil have revanche for sidste weekends ærgerlige afslutning. Casper Røes fra Ricky Flynn Motorsport sluttede som 8. hurtigst i dagens kvalifikation, men er om nogen også tændt på endnu en flot præstation i det hårde WSK-felt.

KF Junior – 50 deltagere, 3 danskere

I KF Junior-klassen skilte kun 1 tusindedel danske Noah Watt fra poleposition. Den hurtigste tid blev sat af Lorenzo Colombo med 47.467 mens Noah Watt på andenpladsen kørte 47.468! Meget stærk revanche for den danske rookie. Christian Lundgaard var hurtigste mand i sin kvalifikation med tiden 47.657 – men fordi den anden gruppe var hurtigere bliver han “degraderet” til 6. pladsen i den samlede kvalfikation. Den anden internationale rookie, Frederik Vesti, var 14’er i sin gruppe (samme gruppe som Lundgaard) og ender sammenlagt med at være 31’er i det store felt.

60 MINI – 36 deltagere, 1 dansker

Lucas Sommerlund er eneste danske deltager i 60 MINI. Han kørte fredag de frie træninger, mens der imorgen lørdag ventes kvalifikation samt indledende heats. I de frie træninger har danskeren været fint med i den forreste halvdel af feltet.

Alle resultater kan findes her!

Livetiming her.

LiveSTREAMING her.

Tidsplan søndag 8. februar:

11.10 – 60 MINI PREFINAL
11.30 – KF PREFINAL
11.50 – KFJ PREFINAL A
12.10 – KFJ PREFINAL B

14.10 – 60 MINI FINAL
14.30 – KF FINAL
14.50 – KFJ FINAL

Scroll til toppen