Nyt dansk team med internationale ambitioner

Teamejer Janni Storm og  teamchef Christian Markussen har indgået aftale med 5 kørere:

Kevin Rossel, Emil Dose, Mads E. Hansen, Benjamin Frislund Mikkelsen og Frederik Lystrup.

Tidligere Europamester og Tysk mester i KF2, Nicolaj Møller Madsen, skal fungere som kørercoach.

Kevin -rossel 640

Kevin Rossel i aktion på La Conca. Der køres VM på selvsamme bane i slutningen af 2015. Foto: KSP.fr

Teamet skal køre i Kosmic karter, med Vortex motorer fra One Engines ved Ole Haugaard

Ole Haugaard er ubetinget en af verdens bedste motortunere. I 2014 vandt han både Verdensmesterskab og Europamesterskab med det britiske team Ricky Flynn.

“Vi er glade for, at det er muligt at etablere et team, hvor vi kan få lov at integrere nogle af de bedste danske kvaliteter under ét tag”, fortæller Storm.

Udover Kosmic og ONE, er også Tegee-Dan en del af teamets samarbejdspartnere.

Samarbejde med JM Racing i Supertourisme

Janni Storm fortæller om samarbejdet: “Kerneværdierne i Storm Development er at skabe vindere og ikke mindst 100% dedikation. Som en forlængelse heraf, har vi indgået et samarbejde med Supertourisme-teamet JM Racing. JM Racing er garvede spillere i sporten og huskes bl.a. for DTC Cuppen, som de jo vandt sammen med Michael Outzen tilbage i 2007.

Storm Development og JM Racing kommer til at samarbejde omkring udviklingen af Kevin Rossel. Kevin er under Storm Development, og skal køre Supertourisme for JM Racing i 2015, samt en række internationale kartingløb.

På lang sigt omfatter samarbejdet udviklingen af unge kørere. Det giver vores unge kørere noget at se frem mod. Samarbejdet med JM Racing betyder at vi kan lave en flere-årig plan for vores kørere. Det er altid et stort og grænseoverskridende skridt for unge kartingkørere, at tage det “næste skridt” og bevæge sig ud af karting. På denne her måde kan vi forsøge at ruste kørerne på bedst mulige vis, så de er klar til at komme videre”.

Første gang teamet for alvor skal i aktion er når sæsonen skydes i gang til Marts. Her gælder det, det traditionsrige Margutti som køres i Italien. Herefter er kalenderen godt fyldt op med både danske og internationale løb.

Scroll til toppen