Nyt DASU talentprojekt

Med den tidligere kartingkører (nu Porsche Junior kører) Michael K. Christensen som ambassadør, starter DASU et nyt talentprojekt med tilbud til alle juniorkørere i Dansk Superkart 2013.

DASU præsenterer selv projektet som det mest ambitiøse projekt i kartingsporten nogensinde, og projektet støttes af det internationale motorsports forbund FIA.

FIA har desuden givet støtte til et pilotprojekt, der skal skabe en model for karttræneres fremtidige rolle i gokartklubberne.

Det bliver spændende at få mere information om talentprojektet

Ifølge DASUs hjemmeside vil talentprojektet blandt andet bestå af 2-3 racecamps med professionelle instruktører. På disse race camps vil der både være undervisning i teoretiske fag, race-craft og køreteknik.

Der bliver desuden mulighed for regelmæssig fysisk træning forskellige steder i landet på regionale centre.

Endelig er der mulighed for direkte økonomisk støtte til de deltagere i KF Junior, der vil prøve kræfter med internationale mesterskabsløb, f.eks. EM.

Det vil være gratis at deltage i talentprojektet for alle Cadett Mini, Cadett Junior og KF Juniorkørere som deltager i Dansk Super Kart.

Der vil løbende komme flere informationer på www.dasu.dk og på Dasu’s Facebook side – og vi vil selvfølgelig også spændet følge projektet her på Gokartweb.dk.

Læs mere om projektet her på dasu.dk

Scroll til toppen