Poulsen var urørlig i Cadett Mini til DSK

Viktor Poulsen suveræn og vandt alt i Vojens. Lucas Svensson i front af mesterskabet.

19 kørere var til start i Cadett Mini, da 3. og 4. afdeling af Dansk Super Kart skulle køres i Vojens. I lørdagens tidtagning var det Viktor Poulsen der var hurtigste mand foran Lucas Svensson og Julie Friis. I dagens første heat fik Poulsen understreget sin hurtighed og vandt første heat, foran Praga kart-køreren Lucas Svensson på andenpladsen og Rune Kaarsberg på tredjepladsen. Dagens andet vandt Viktor Poulsen også, denne gang foran feltets hurtige pige Julie Friis på andenpladsen, og Lucas Svensson på tredjepladsen.

Da dagens store finalen stod på hæld var det intet under, RSC-køreren Viktor Poulsen der var den store favorit. Dette pres var dog ikke af betydning da den hurtige kørere selvsikkert og iskoldt kørte sin første Dansk Super Kart-sejr hjem. Dette var med hele 3 sekunder ned til andenpladsen, som var Julie Friis mens Rune Kaarsberg blev treer. Feltets titelfavorit Lucas Svensson var virkelig uheldig i finalen hvor han udgik, hvilket selvfølgelig betød at han mistede nogle dyrebare og vigtige point.

Finale top 3, lørdag (3. afdeling)

1. Viktor Poulsen

2. Julie Friis

3. Rune Kaarsberg

Viktorpoulsen_Cadettmini_DSK4.JPG
Viktor Poulsen der var fuldstændig suveræn til 3. og 4. afdeling af Dansk Super Kart i Vojens. Foto: Janni Storm

Søndag skulle den fjerde afdeling af Dansk Super Kart skydes igang. Her fortsatte Viktor de gode bedrifter og satte poleposition endnu engang. Dette foran Rune Kaarsberg og Lucas Svensson der begge hang godt i. Dagens to heats vandt Poulsen også, hvilket igen sikrede ham poleposition til finalen. Finalen blev da til ingens store overraskelse også vundet suverænt af Viktor Poulsen. Han må betegnes som værende fuldstændig urørlig, vandt alt hvad der overhovedet var at vinde denne weekend i Vojens. Den unge Poulsen har det dog ikke fra fremmede, da han er søn af den tidligere DTC-kører Per Poulsen.

Finale top 3, søndag (4. afdeling)

1. Viktor Poulsen

2. Julie Friis

3. Lucas Toft Svensson

Samlet set er det Lucas Svensson der er flot i front af den samlede Dansk Super Kart-stilling. Lucas har været en meget stabil kører og dermed sikret sig en flot føring i mesterskabet. Viktor Poulsen har med sin suveræne weekend i Vojens sikret sig nogle gode point der sender ham direkte op på andenpladsen i mesterskabet. Dette er lige foran Rune Kaarsberg med 128 point.

Top 3 Dansk Super Kart mesterskab

1. Lucas Svensson – 136 p.

2. Viktor Poulsen – 131 p.

3. Rune Kaarsberg – 128 p.

Alle resultater kan findes her.

De samlede mesterskabsstillinger findes på MyLaps her.

Næste afdeling af Dansk Super Kart er i Grindsted om 2 uger, d. 31. – 1. Juni.

Scroll til toppen