Romeo Haagh tager mesterskabssejr trods modgang

I weekenden d. 10-12 september 2021 blev Dansk Super Kart afgjort på Grindsted gokartbane. I nogen klasser var tingene næsten afgjort på forhånd, men for andre var det virkelig nu det gjaldt og man kunne godt mærke på kørslen, at intensiteten havde taget til. Der blev kørt flotte løb i klasserne: Cadett Mini, Cadett Junior, OK Junior, OK, DASU Junior, DASU Senior, KZ2 og KZ2 gentleman.

I Cadett Junior sad nerverne uden på tøjet og de unge kørere leverede tæt og spændende race. I weekendes begyndelse var det Romeo Haagh, der lå forrest i mesterskabet og altså skulle forsvare sin position. Romeo har ligget i front det meste af sæsonen og tog også titlen som Danmarksmester 2021 på Thy. Den sidste og afgørende afdeling ville dog ikke komme til at foregå uden kamp til stregen fra de andre dygtige kørere i Cadett Junior feltet – Scott Muoro lagde sæsonen hårdt ud med en dobbelt-sejr i Rødby og havde altså fået samlet gode point sammen. Oliver Rasmussen, havde også gode point med sig fra de tidligere afdelinger.

Dobbeltsejr til Oliver Rasmussen sikrer ham andenpladsen i mesterskabet

Det var tæt i toppen for Cadett Junior kørerne begge dage: Især Romeo Haagh, Oliver Rasmussen og Magnus Lundstrøm lå og kæmpede tæt om de forreste placeringer. I lørdagens finale endte det tætte race dog i uheld for Romeo Haagh, som ellers havde ført en stor del af heatet. En afkørsel satte ham tilbage i feltet, hvorfra han dog formåede at holde hovedet koldt og kæmpe sig tilbage til en afsluttende 4. plads.

Dette gav Oliver og Magnus mulighed for at distancerer dem fra resten af feltet samtidig med, at de stadig kæmpede om forreste placering. Det blev dog Oliver, der løb med sejren med Magnus lige i hælene. Scott Muoro tog lørdagens tredjeplads.

Her kan man se, hvor tæt det var mellem de to:

Oliver Rasmussen #27 og Magnus Lundstrøm #47

Søndagens finale var lige så spændende. Oliver Rasmussen og Romeo Haagh kæmpede om førstepladsen det meste af heatet. I sidste ende blev det dog igen Oliver, der fik lavet et gap til resten af feltet og kørte forrest over stregen! For Scott Muoro endte heatet på ærgerlig vis i græsset. Romeo sluttede heatet på andenpladsen, mens det var Mika Rünitz, der tog tredjepladsen.

Romeo Haagh vinder Dansk Super Kart i Cadett Junior 2021

Trods en weekend med modgang for Romeo var mesterskabssejren stadig i hus! Weekendens dobbeltsejr betød, at Oliver Rasmussen tog mesterskabets andenplads, mens Scott Muoro tog tredjepladsen blot 16 point bag Oliver.

Stort tillykke til Romeo med mesterskabet!

Se et udvalg af billeder fra Cadett Junior feltet lige her:

Fra venstre: Oliver Rasmussen, Romeo Haagh og Scott Muoro
Oliver Rasmussen
Romeo Haagh – holder stolt pokalen som vinder af Dansk Super Kart 2021!
Scott Muoro
Romeo Haagh og Magnus Lundstrøm
Tæt kamp forrest i feltet!
Søndagens podie
Mika Rünitz

Scroll til toppen