Victor Wolfsohn vinder DSK mesterskabet i OK

I weekenden d. 10-12 september 2021 blev Dansk Super Kart afgjort på Grindsted gokartbane. I nogen klasser var tingene næsten afgjort på forhånd, men for andre var det virkelig nu det gjaldt og man kunne godt mærke på kørslen, at intensiteten havde taget til. Der blev kørt flotte løb i klasserne: Cadett Mini, Cadett Junior, OK Junior, OK, DASU Junior, DASU Senior, KZ2 og KZ2 gentleman.

I OK klassen stillede blot 9 deltagere op i weekenden, men i alt har 20 kørere deltaget i kampen om placeringerne i mesterskabet. Ved weekendens start var der tæt løb mellem Victor Wolfsohn, Alexander Hartvig, Magnus Germansen Daae og Christian Droob, som alle havde mulighed for at sikre sig podieplaceringer i det samlede mesterskab.

Lørdagssejr til Valdemar Aggerholm

I lørdagens løb var det Valdemar Aggerholm, der løb med sejren efter også at have vundet prefinalen. Victor Wolfsohn, som ellers startede finaleheatet fra andenpladsen, måtte udgå med få omgange tilbage med en teknisk defekt. Christian Droob tog lørdagens andenplads, mens Magnus Germansen Daae kom på tredjepladsen.

Finale- og mesterskabssejr til Victor Wolfsohn

Med en finalestart fra inderbanen var Victor sendt godt afsted, det blev dog ikke uden kamp fra Valdemar Aggerholm, som startede fra pole position samt Christian Droob, der også var oppe og ligge på førstepladsen. Til sidst blev det dog Victor Wolfsohn, der løb med en overbevisende og flot sejr! Magnus Germansen Daae havde fået kørt sig flot frem i heatet fra en femteplads til en andenplads. Christian Droob sluttede finalen på tredjepladsen.

Det blev altså Victor Wolfsohn, der løb med den samlede mesterskabssejr i Dansk Super Kart 2021! Stort tillykke med sejren!

På trods af en weekend uden top-resultater havde Alexander Hartvig alligevel formået at samle nok point til at tage andepladsen i mesterskabet. Lige i hælene af Hartvig kom Magnus Germansen Daae på tredjepladsen. Stort tillykke til podie-tagerne.

Her er et udvalg af billeder fra OK klassen:

Magnus Germansen Daae og Christian Droob
Magnus Germansen Daae og sin mekaniker
Magnus Germansen Daae og Victor Wolfsohn. Alexander Hartvig havde forladt podiet i ly fra champagneregnen
Magnus Germansen Daae
Fra venstre: Magnus Germansen Daae, Victor Wolfsohn og Christian Droob
Victor Wolfsohn
Victor Wolfsohn
Alexander Hartvig
Scroll til toppen