Rotax Nordic med historisk karting

I den kommende weekend gælder det Rotax Nordic Championship som køres i Ikast. Hele 110 kørere er tilmeldte til eventet.

I den kommende weekend d. 4. – 5. August, køres der Rotax Nordic Championship i Ikast. Der er 110 kørere tilmeldte på nuværende tidspunkt. Der skal køres i rotax klasserne micro, mini, junior, senior, national, senior master XL, master / XL DD2, DD2 og endvidere Mini ladies NM, Junior ladies NM og Senior ladies NM.

Gammel_foto_kart.jpg
Et ældre foto fra Københavns gokartbane. Her ses bl.a. Peter Maaløe, Henrik Olsen #36 og Jason Watt #12. Foto: Nanna Vedel Olsen.

Som et nyt og ganske spændende tiltag er bl.a. Classic Kart Challenge på programmet. Her køres der med karter fra ca. før 1995. Der køres uden sidekasser, der er frie dæk, motor 100 ccm, og indsugningsdæmper er obligatorisk. Dette nye tiltag er altså for alle dem der har en gammel gokart stående på loftet, og synes det kunne være sjovt at komme ud og køre som i de gamle dage, med de gamle luftkølede gokartmotorer med 20.000 omdrejninger.

Alle oplsyninger om Rotax Nordic kan findes her, hvor tillægsregler og tilmeldingen også foregår.

Er du forhindret i at komme til løbet i Ikast, kan du hele weekenden følge med live her.

Scroll til toppen