Skidt Dansk start på WSK

Nicolaj Møller Madsen og Kevin Rossel kom videre til finalerne, mens Michelle Gatting og Lars Sørensen måtte se på fra tribunen. Det blev dog kun til sekundære placeringer for de to Danskere i hhv. KF2 og KF3.

På trods af en udmærket hjemmeside, så er WSK noget bagefter med frigivelse af billeder fra løbene – deres galleri er stadig kun opdateret fra 2007. Valget af billede til artiklen faldt på grid-pigerne fra Laconga i maj 2007 – hvor vejret helt sikkert var bedre end det har været denne weekend.

KF3
Kevin Rossel i KF3 startede bedst af Danskerne, da han blev samlet nr. 7 i tidtagningen – et ret godt udgangspunkt for kvalifikationsheatene. Med to 6. pladser og en 11. plads i 3 af de 4 kvalifikationsheats, kunne det også have set udmærket ud til finalerne, men en 24. plads i det første af de 4 kval. heats gjorde desværre at Kevin kun kvalificerede sig som nr. 26 til prefinalen. Det lykkedes Kevin at avancere 3 pladser i prefinalen, men en startplacering som nr. 23 i finalen gav stadig for sværre odds for den unge kører. Finalen startede med to pladser frem, og derefter flere pladser bagud for Kevin, der sluttede finalen som nr. 25.

KF2
De tre KF2 kørere, Michelle Gatting, Nicolaj Møller Madsen og Lars Sørensen blev hhv. nr. 13, 16 og 58 i tidtagningen. I kval. heatene viste både Michelle og Nikolaj, at de havde farten – Michelle blev nr. 5 og 8 i to af heatene, mens Nicolaj blev nr. 7 og 3 i to af sine heats. Desværre havde de også begge to dårlige heats, så de måtte begge en tur i opsamlingsheat efter samlede kvalifikationsplaceringer som nr. 33 og 44. Lars Sørensen havde ikke farten denne weekend, og sluttede kval. heatene som nr. 70, og kom dermed heller ikke til opsamlingsheatet.

Nicolaj gjorde det rigtig godt i opsamlingsheatet, hvor en 4. plads sikrede ham adgang til finalerne, mens Michelle ikke kom med. I prefinalen avancerede Nicolaj fra nr. 32 til nr. 21. I finalen fik Nicolaj ikke den bedste start – røg en enkelt plads tilbage på første omgang, og mistede 5 pladser på 5. omgang, som han så brugte de næste 5 omgange på at vinde tilbage. Herefter gik det støt fremad omgang for omgang, men uden at komme i nærheden af chanche for topplacering sluttede Nicolaj som nr. 17.

Top 5 placeringerne i de tre klasser blev:

Super KF
1. Sauro Cesetti, I, Birel / Parilla
2. Arnaud Kozlinsky, F, CRG / Maxter
3. Armand Convers, F, Kosmic / Vortex
4. Jason Parrot, GB, Birel / Parilla
5. Simo Puhaka, FIN, PCR / TM

KF2
1. Maisano Brandon, F, Intrepid / TM
2. Karol Basz, PL, RK / Parilla
3. Ben Cooper, GB, Tony / Vortex
4. Matteo Vigano, I, Birel / Parilla
5. Stoffel Vandoorne, B, CRG / Maxter

KF3
1. Nyck De Vries, NL, Zanardi / Parilla
2. Daniil Kvyatt, RUS, Tony / Vortex
3. Lucas Wolf, D, Energy / VKR
4. Alexander Albon, GB, Tony / TM
5. Mathieu Jaminet, Intrepid / TM

Resultaterne er med forbehold for ændringer efter heatafslutning – rækkefølgen er taget direkte fra den live timing på wskarting.com.

Næste afdeling af WSK køres den 5. – 8. marts i Sarno, Italien.

Læs mere og se alle resultager på wskarting.com

Scroll til toppen