Solen og varme over København – 3. afd. SM

Futura var weekendens største felt – her ruller de frem til start i lørdagens 1. heat – Foto: Kart-Racing.dk

Der var tilmeldt 79 gokartkørere i 8 forskellige klasser, men som ved de tidligere afdelinger af SM i år var der flere klasser med under 10 deltager. Kun lørdagens 3 klasser, havde mere end 10 deltagere.

Cadett Junior – 12 deltagere

I lørdagens yngste klasse, var der ikke de store overraskelser i top 3. Christian Lundgaard (#2) kørte hurtigste tid i tidtagningen og mens Andreas Jochimsen (#72) satte næstbedste tid. Det var Andreas Jochimsen, som vandt dagen første 2 heats foran Christian Lundgaard, men i finalen slog Christian Lundgaard til igen og vandt med lidt over et ½ sek. foran Andreas Jochimsen.

Resultatet i Cadett Junior:

 1. Christian Lundgaard
 2. Andreas Jochimsen
 3. Lasse Karlshøj

Futura/Futura XL – 19 deltagere

Futura var weekendens største klasse med 19 deltager i alt, hvoraf 6 var XL’ere. Klassen havde bl.a deltagelse af et par “gamle kendinge” nemlig Allan Kronow og Arne Moss. I tidtagningen var det Magnus Petersen (#77) der satte tiden, mens Kristian Rasmussen (#73) var hurtigste XL’er.

Christian Sørensen (#4) var rigtig godt kørende i en kart, som lige akurat nånede at blive klar til tidtagningen (han nåede ikke at køre en eneste træning). Christian kørte sig op bagfra og tog en flot sejer i finalen foran Magnus Petersen.

Blandt XL’erne var det Morten Gammelby (#89) som “ramte dagen” og han vandt foran debutanten i klassen Flemming Damborg Pedersen (#26).

Resultatet Futura:

 1. Christian Sørensen
 2. Magnus Petersen
 3. Tim Hansen

Resultatet i Futura XL:

 1. Morten Gammelby
 2. Flemming Damborg Pedersen
 3. John Møllegaard

Super ROK – (12 deltagere)

Victor Radsted (#80) satte tiden med 0,015 sek. foran Casper Brynnum (#63). Selv om Andreas Friis-Larsen (#43) forsøgte at blande sig i kampen om første pladsen, så var finalen et meget tæt opgør mellem Casper Brynnum og Victor Radsted. Det blev dog Casper Brynnum der løb med sejren med 0,3 sek. foran Victor.

Resultatet i Super ROK:

 1. Casper Brynnum
 2. Victor Radsted
 3. Andreas Friis-Larsen

Cadett Mini – (8 deltagere)

I weekendens yngste klasse var det Noah Watt (#6), der satte tiden i tidtagningen. Noah løb også med sejren i finalen med næste 4 sek. foran til 2 x Falch – Andreas (#77) og Kristine Falch (#28).

Resultatet i Cadett Mini:

 1. Noah Watt
 2. Andreas Falch
 3. Kristine Falch

ROK Junior og KF3 Nat. – (9 og 4 deltagere)

De 2 klasser blev afviklet sammen og i ROK Junior var det Daniel Lundgaard (#8) som kørte hurtigste tid i tidtagningen, men Simon Kilow (#2) var hurtigste KF3 Nat. Dette resultat blev der ikke ændret meget på i løbet af dagen. Således vandt Daniel Lundgaard foran Magnus Ruud Kjær (#22) i ROK Junior, mens Simon Kilov tog sig af sejren i KF3 Nat. foran Jannick Jakobsen (#45).

Resultatet i ROK Junior:

 1. Daniel Lundgaard
 2. Magnus Ruud Kjær
 3. Tobias Holm

Resultatet i KF3 Nat.

 1. Simon Kilov
 2. Jannick Jakobsen
 3. Nicky Rasmussen

KF2 Nat. OB og KF2 Nat. – (7 deltagere)

Endnu engang var der kun 1 deltager i KF2 Nat., som dermed kørte sammen med de 6 KF2 Nat. OB.

Det var Rune Andersen (#8) der var hurtigst i OB, mens de øvrige 3 pladser alle lå inde 0,1 sek. Det var til gengæld Michael Kastaniegaard (#133), som vandt finalen med over 5 sek. ned til Rune Andersen.

Resultatet i KF2 OB:

 1. Michael Kastaniegaard
 2. Rune Andersen
 3. Jens Åge Olsen

ROK – (8 deltagere)

Alexander Müller(#10) hurtigst i tidtagningen og dominerede klassen ved at vinde dagens 3 heat med 5-8 sek. foran konkurrenterne.

Resultatet i ROK:

 1. Alexander Müller
 2. Benjamin Karlog
 3. Chris Ellinor Thorsen

Finalen I Sjællandsmesterskabet køres på Roskilde Race Center d. 24. – 25. sept.

Du kan se alle resultater på Mylaps.com

Der er lagt billeder fra lørdagen på facebook.com/gokartweb.dk – “synes godt om” Gokartweb.dk på Facebook nu, så bliver du opdateret automatisk.

Scroll til toppen