Team Viadukten udvider gokartaktiviteterne

Ungdomsklubben Viadukten, som hører under Roskilde Kommune har lange traditioner med deres gokartaktiviteter, som både Jan Magnussen, Kevin Magnussen, Jason Watt og Dennis Lind har haft glæde af.

Her er nogle af klubbens gokartkørere samlet til teamfoto ved sæsonstarten.

Flere unge skal kunne “gå til gokart”

En del af den nye satsning fra Viadukten er at Team Viadukten i samarbejde med Hedelands Motorklub og DASU skal etablere træningsmuligheder på Hedelands Motorklub for børn og unge, der gerne vil “gå til gokart”. Samarbejdet vil foregå på tirsdage.

Klubben skal også arbejde med det nye ” Aldersrelaterede Trænings Koncept – ATK” i samarbejde med DASU.

Flot team lastbil med forplejningstelt

Team Viadukten har købt lastbil og telt, som tidligere har været brugt af “Orso Bianco” og før dem “Euro Team”, så kørere, forældre og ledere har supergode forhold til løb og træninger uden for klubbens egen bane.

Besøg klubbens hjemmeside

Teamviadukten -lastbil -sm 1-2014-640

Her er mekanikere, kørere – og madmor (i baggrunden) i aktion til SM på Københavns Gokartbane ved første afdeling af Sjællands Mesterskabet.

Forældre og kørere arbejder godt sammen om at holde karterne klar til race, mens ledere fra klubben har fordelt opgaverne med teknisk support, tilberedning af sund mad (formentlig ryttergårdens bedste…) og coaching af de unge kørere imellem sig.

Til et løb som Sjællands Mesterskabet, hvor der køres med forskellige klasser hhv. lørdag og søndag, var det godt at se at de kørere, som ikke skulle køre den ene dag var til rådighed for at hjælpe deres kammerater den anden dag.

Alt i alt nogle rigtig gode, lærerige og hyggelige ramme for de unge kørere og deres forældre.

Scroll til toppen