To Danske pokaler til Tysk Mesterskab

25 Danskere deltog i 2. afdeling af det Tyske Mesterskab, der blev kørt på banen i Wackersdorf. Michelle Gatting og Nicolaj Møller Madsen hentede de eneste to Danske pokaler som hhv. nr. 2 og 3 i KF3.

Her er Michelle Gatting (60) foran tyskeren Lucas Zuber. Foto: dkm-dsb.de.

KF3 – 57 deltagere – 10 Danskere
Det var ellers Lars Sørensen, der startede som bedste Dansker. Efter Ronnie Bremers kart team er stoppet, er Lars skiftet til KSB-Racing Team. Han startede rigtig godt i sit debutløb for det nye team , da han blev 2’er i tidtagningen, 8/100 efter Nick deVries. Efter kval. heatene var han 4’er, mens Jacob Kristensen var næstbedste Dansker på en 11. plads, og Michelle Gatting var nede på en 19. plads.

I sprinten (prefinalen) gik det galt for Lars og Jacob – der blev 18 og 17, mens Jacob Nørtoft, Michelle Gatting og Nicolaj Møller Madsen fik kørt sig frem i feltet – de sluttede som nr. 5, 7 og 11.

I finalen var det altså Michelle, der var hurtigste Dansker, efterfulgt af Nicolaj Møller Madsen – der var dog ingen af dem, der kunne følge med Belgiske Nick de Vries, der vandt finalen foran Michelle og Nicolaj. Lars var ellers fremme på en 9. plads efter første sving, men da to kørere stødte sammen foran ham, kunne han ikke undgå at ramme dem, og han måtte udgå af finalen efter kun et par omgange.

Jacob Nørtoft røg tilbage på en 10. plads i finalen, efterfulgt af Thomas Krebs på 11. pladsen.


Her holder Lars Sørensen nr. 4 til starten på sprinten. Han havde farten til en podieplads, men manglede lige det sidste held i sprøjten.

KF2 – 45 deltagere – 9 Danskere
I KF2 startede Michael Christensen rigtig godt, med en 4. plads i tidtagningen. Desværre var han ude for et uheld om lørdagen, så han ikke kunne fuldføre løbet.

Ellers så det ret skidt ud for Danskerne i KF2. Kristian Brøgger var næstbedst på 21. pladsen, efterfulgt af Bo Sørensen på 23. pladsen. Det blev kun lidt bedre efter kval. heatene – her var Bo Sørensen rykket op på en 15. plads, mens Jonas Sunke var næstbedste Dansker på 19. pladsen.

I finalen gik det lidt tilbage igen for Danskerne, hvor de bedste var Bo Sørensen som nr. 18, Jonas Sunke som nr. 21 og Kristian Brøgger som nr. 25.

KZ2 – 42 deltagere – 4 Danskere
Andreas Fasberg startede bedst af Danskerne i KZ2, da han blev nr. 21 i tidtagningen, mens Michael Bo Andersen, Frederik Høyrup-Hansen og Christian Andersen blev hhv. 27, 38 og 42.

I kval. heatene var det Frederik Høyrup-Hansen, der klarede sig bedst, da han blev nr. 16, mens Andreas, Michael og Christian blev nr. 28, 32 og 34.

Michael og Christian nåede ikke videre fra opsamlingsheatet, hvorfor det kun var Frederik og Andreas, der gik til sprint og finale. I sprinten blev Frederik nr. 10 og Andreas nr. 26. I finalen røg de desværre begge tilbage i feltet og blev nr. 17 og 33. 

KF1 – 18 deltagere – 2 Danskere
Med placeringer som nr. 15 og 17 i tidtagningen, fik hverken Dear Schilling eller Christoffer Johansson en god start på løbet. I sprinten blev Dear nr. 10 og Christoffer nr. 12, mens de blev nr. 10 og 16 i finalen.

Du kan se alle resultater på dkm-dsb.de

/Torben R. Gokartweb.dk

Scroll til toppen