VM finaledagen: Weywadt og Bjerre Jacobsen i finalen!

To danskere med i finalen i OKJ

Det blev heldgivis til et par danske finalepladser. Jonathan Weywadt som den forreste af danskerne med en startplacering som nr. 21 til finalen efter placeringerne 11, 19, 10, 4 og 6 i de kvalificerende heats. Mathias Bjerre Jacobsen kvalificerede sig også til finalen med en 29. plads efter en 16., 6., 10., 13. og 18. plads i de kvalificerende heats.

Desværre kvalificerede ingen af de resterende danskere sig til finalen.

2 x britiske verdensmestre

I OK Junior var det brisitske Freddie Slater, som løb med sejren i finalen for Ricky Flynn Motorsport!

Desværre var ingen af danskerne med helt fremme, Jonathan Weywadt fik kørt sig en del pladser frem til en 15. plads, men på grund af en 5-sekunders straf måtte han nøjes med en 20. plads som sin endelige placering. Weywadt slutter altså weekenden som den forreste af danskerne.

VM portimao Weywadt2

Jonathan Weywadt Foto:  JW Concept

Mathias Bjerre Jacobsen havde heller ikke heldet med sig i finalen; han nåede ikke engang en enkelt omgang – efter en kaotisk start måtte han desværre udgå og endte derfor weekenden på en 33. plads.

I OK havde ingen af danskerne nået finalen, til gengæld var det endnu en britte, som løb med sejren – nemlig Callum Bradshaw for Tony Kart Racing team.