Vojens holder 50 års jubilæum

Kart Racing Vojens fylder 50 år, og i den anledning inviterer banen til den ultimative Le Mans oplevelse denne weekend d. 22. – 23. Juni.

Det er på søndag præcis 50 år siden at første løb blev kørt på gokartbanen i Vojens. I den anledning afholder banen et 24 timers gokart Le Mans, hvor der vil være særligt fokus på race, adrenalin, udholdenhed og samarbejde.

Udover gokart Le Mans, så vil der også være udstilling af ældre gokarts, hjelme, dragter og fotos fra 1963, som var året hvor banen blev indviet. Tillige sendes Le Mans direkte på storskærm, så tilskuere samtidig kan følge med i hvordan det går for de danske kørere i Frankrig.
Inden løbsstart kl. 13 vil der være free practice og qualifying. Efter løbet er der præmieoverrækkelse, hvor årets vinder hædres på podiet. Der uddeles tilmed præmier for bedste spurt, halvvejsføring, bedste omgangstid, bedste taktik, sjoveste beklædning m.m.

Så er man en af de uheldige der ikke skulle til Frankrig og opleve det “rigtige” Le Mans, så er der mulighed for at få en lille smag på et udholdenhedsløb i Vojens denne weekend.