WSK Final Cup mestrene blev fundet på 7 Laghi

Mestrene i klasserne KF2, KF3, KZ2 og 60 Mini blev i weekenden fundet på den italienske bane Castelletto.

På billedet ses KF3-finalens start. Foto: KSP.fr

I weekenden d. 5. – 7. Oktober blev et af årets sidste løb i WSK-regi kørt. Denne gang var det 7 Laghi/Castelletto der var vært for finaleløbet WSK Final Cup. Til start var bl.a. Slavko Ivanovic (KF3), Kevin Rossel (KF2) og Michael Bo Andersen (KZ2). Yderligere blev der også kørt i 60 Mini klassen, men her var ingen danskere til start; men overvældende mange italienere som sædvanlig.

KF3 – 48 kørere, 1 dansker

I tidtagningen var det russeren Nikita Sitnikov der var hurtigst! Kun 0.029 efter kom den hurtige italiener Alessio Lorandi med tiden 48:065. Det så desværre rigtig svært ud for Slavko Ivanovic der kun var 33’er på tiden. Dette fik han dog senere hentet rigtig flot ind på…

Efter de 4 indledende heats var kørt, var det Nikita Sitnikov der havde klaret sig bedst. Intet mindre end 4 sejre ud af 4 mulige, og dermed poleposition til prefinalen. Ivanovic klarede sig også rigtig godt i sine heats hvor han blev  3, 9, 7 og 4. Dermed skulle danskeren starte sin prefinale fra 5. startplacering, og her sluttede han på en 3. plads. Dette gav en startplacering som nummer 5 til finalen. Finalen blev vundet af Callum Illott, med Alessio Lorandi på andenpladsen. Dalton Sargeant som treer og Slavko Ivanovic som firer. Rigtig godt gået af Slavko Ivanovic endnu engang.

Podie_KF3_WSKF.jpg
Foto: KSP.fr.

Top 3 WSK FINAL CUP (KF3)

1. Callum Illott
2. Alessio Lorandi
3. Dalton Sargeant

KF2 – 29 kørere, 1 dansker

I tidtagningen for KF2 var det Matteo Vigano der var hurtigste mand med tiden 47:365. 0:034 efter var nordmanden Dennis Olsen, og John Norris som tredjehurtigst. Som 10. hurtigste var danske Kevin Rossel med tiden 47:650. Efter de 3 indledende heats var Dennis Olsen i front med to sejre og en enkelt 3. plads. Kevin Rossel var placeret som 13’er i feltet, med placeringerne 13, 18 og 11. I prefinalen var det ikke overraskende Dennis Olsen der løb med sejren. Dette var foran Charles Leclerc og Matteo Vigano. Danske Kevin Rossel sluttede på en 13. plads efter en 5 sekunders tidsstraf.


Foto: KSP.fr.

Finalen blev også vundet af Redbull-development-køreren Dennis Olsen. Denne gang foran Thiago Vivacqua og Damiano Fioravanti. Her sluttede Kevin Rossel på en 11. plads.


Foto: KSP.fr.

Top 3 WSK FINAL CUP (KF2)
1. Dennis Olsen
2. Thiago Vivacqua
3. Damiano Fioravanti

KZ2 – 26 kørere, 1 dansker

I KZ2 tidtagningen var det en Sodi-kart der satte tiden. Dette var Anthony Abbasse med tiden 46.599. Danske Michael Bo Andersen var 21’er på tiden med 47.549. Efter de tre indledende heats var det DR-køreren Riccardo Negro der var bedste mand med placeringerne 5, 3 og en sejr. Michael Andersen blev i sine heats 18, 18 og 17 og skulle dermed starte prefinalen fra 20. startplacering. Prefinalen blev vundet af hollandske Bas Lammers med Abbasse på andenpladsen og Hajek som treer. Michael Andernsen havde her fået kørt sig flot op på en 11. plads. Finalen skulle vise sig at blive noget af et kaotisk heat! Hele 6 ti-sekunders-straffe blev givet. Michael Andersen blev desværre kørt af fra en god placering og slutter derfor 21’er officielt. Vinderen blev Riccardo Negro med svenske Joel Johansson på andenpladsen.


Foto: KSP.fr.

Top 3 WSK FINAL CUP (KZ2)
1. Riccardo Negro
2. Joel Johansson
3. Andrea Dale’

Alle resultater kan ses her.

Scroll til toppen